Τι θα γινει με την εγκληματικοτητα?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.741
Έχουν αλλάξει τόσα πράγματα στις δυτικές κοινωνίες
Της Ευρώπης γιατί στις ΗΠΑ όλα αυτά συμβαίνουν δεκαετίες, κι εμείς, με τη δική μας οπτική και εμπειρία, ασχολούμασταν με τη σκληρότητα της αμερικανικής αστυνομίας.

Reaction score
251
Στη Σουηδία ο αρχηγός της μιας εκ των δύο αντιμαχομένων συμμοριών είναι ...Έλληνας.

melina

Cargo 200
Reaction score
42.873
Από το όνομα μόνο δεν μπορούμε να κρίνουμε την ελληνικότητα του.
Μπορει να είναι μουσουλμάνος Έλληνας ή και Ρομά Έλληνας μετανάστης που πήγε εκεί για επιδόματα. Μην ρίχνουμε έτσι αβίαστα τώρα λάσπη στην ένδοξη ιστορία αιώνων. 🤣

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.544
Στράτο στον δρόμο. Καλά θα πάει κι αυτό.
Ένα κράτος δικαίου που ζει δεκαετίες στο συννεφάκι του.

Ο στρατός αλήθεια απέναντι σε ενόπλους πώς ενεργεί; Τους προτρέπει να αναλογιστούν την επικινδυνότητα των ενεργειών τους;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.435

Τι ομάδα να είναι οι δράστες?
Σκότωσαν τον άνθρωπο για να κλέψουν χαλκό.
Τελικά τους έπιασαν και είπαν ξεκάθαρα στην ΕΡΤ ότι είναι αλβανοί ρομά.
Γύφτοι από την αλβανία!! Φοβερός συνδυασμός.

Είχα τέτοιους ακριβώς δίπλα στο μαγαζί μου για λίγα χρόνια.
Περνούσαν στερεοφωνικά σε ντάτσουν, σε σμαρτάκια, σε κάτι σκύβαλα με κάτι θηριώδη σαμπ.
Οι πελάτες όλοι γύφτοι βέβαια. Μόνο γύφτοι.

ika

News
Reaction score
14.849
Τώρα που είναι τσιτωμένες οι σχέσεις με τον Ράμα, ας τους αφήσουν ελεύθερους αφού τους ζητήσουν και συγνώμη που το θύμα κοπάναγε το κεφάλι του στα ρόπαλα των ευπαθών, τα οποία είχαν βγάλει βόλτα να αεριστούν.

ika

News
Reaction score
14.849

gid

Reaction score
9.409
Τα (πολύ καθυστερημένα) μέτρα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Περιμένω να δω την αντίδραση του ΤΣΥΡΙΖΑ.

ika

News
Reaction score
14.849

Αυτό θα πει επιτυχία της ΕΛΑΣ. Και μετά λένε πως η φωτιά είναι κακό πράγμα.

Πριν 6 μήνες που μου έκλεψαν το εταιρικό αυτοκίνητο, μπροστά από το σπίτι και κάτω από κολώνα με φως. Όταν πήγα το πρωί να το δηλώσω στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, με το που είπα πως θέλω να δηλώσω κλοπή αυτοκινήτου, η πρώτη ατάκα του αστυνομικού ήταν "το κλαις".
Βέβαια ανταπάντησα "στ' @ρχίδια μου το αυτοκίνητο, νοικιάρικο ήταν. Τα γυαλιά μου κλαίω"

Last edited:

Reaction score
1.550
Έξι χρόνια πριν έκλεψαν το αυτοκίνητο της γυναίκας μου.

Πάμε στην αστυνομία να το δηλώσουμε (επειδή από το τηλέφωνο κατάλαβα ότι θα περιμέναμε για ώρες αν περιμέναμε στο σημείο, που δεν είχε και νόημα, είχε παρκαρισμένο άλλο αμάξι), βλέπουμε δύο παιδάκια να κάθονται στα γραφεία για την καταγραφή (πάντα υπέθετα ότι στα γραφεία θα είχε μεγαλύτερους σε ηλικία αστυνομικούς και οι νέοι θα ήταν στο δρόμο), χαλαρά έκαναν την καταγραφή όσο έκαναν πλακίτσα, εννοείται ότι μας ξεκαθάρισαν ότι η αστυνομία κάνει ΜΟΝΟ καταγραφή του περιστατικού και τίποτα άλλο. Κάποια στιγμή ψελίζω ότι στο απέναντι σπίτι έχει κάμερες, μήπως ήθελαν να δούνε, να μιλήσουν, μπορεί κάτι να φαίνεται, με τη μία μου το ξέκοψαν με μισόλογα, "να οι κάμερες καταγράφουν για λίγες ώρες και μετά σβήνουν" κλπ κλπ.

Δυστυχώς για την ΕΛΑΣ και τη σπείρα, εκείνες τις ημέρες που έκλεψαν το αμάξι της συζύγου, έκλεψαν και ένα άλλο, το οποίο είχε gps και τους έπιασαν (δεν ξέρω πως έπεισε την ΕΛΑΣ ο κάτοχος του άλλου αυτοκινήτου να κάνουν κάτι παραπάνω από καταγραφή). Το αμάξι της συζήγου δεν βρέθηκε, βρέθηκαν όμως οι πινακίδες του σε άλλο ίδιο όχημα. Αρχικά μάλιστα τη φώναξαν να το παραλάβει, αλλά είχε άλλο χρώμα ταπετσαρίες και τους είπε "παιδιά αυτό δεν είναι δικό μου", οπότε την έτρεχαν και για εκ νέου καταθέσεις. Συνελήφθησαν τα μέλη της σπείρας επ αυτοφόρω, τους έπιασαν να κομματιάζουν νομίζω κάποιο από τα κλεμμένα, τους έγραψαν και οι εφημερίδες, όλα καλά.

Μην τα πολυλογώ, τα δικαστήρια (για την καταδίκη της σπείρας) ξεκίνησαν τέλη του 2017, έχει προγραμματιστεί η δίκη 7-8 φορές, έχει γίνει δίκη μόλις τη μία, όλες τις επόμενες πότε αρρωσταίνει ο ένας και ζητάει αναβολή, πότε έχει άλλη δίκη προγραμματισμένη ο δικηγόρος του άλλου και έχει αναβολή, πότε δεν προλαβαίνουν να πιάσουν την υπόθεση επειδή τράβηξε στο δικαστήριο πολύ η προηγούμενη και παίρνει αναβολή, μία φορά χιόνισε και δεν έγινε εκδίκαση, πρέπει να χάθηκαν και 2-3 ημερομηνίες με τον Κορωνοϊό. Κάθε φορά η σύζυγος είναι υποχρεωμένη να είναι παρούσα για να καταθέσει αν χρειαστεί, ότι είχε ένα αυτοκίνητο, της το έκλεψαν τότε, το δήλωσε στην αστυνομία, είχαν βάλει και τις πινακίδες σε άλλο αυτοκίνητο, αυτά. Στην αναμονή, μέχρι να τους φωνάξουν ή να τους πούνε ότι αναβάλλεται η δίκη, ΦΥΣΙΚΑ την έχουν να κάθεται μαζί με τους κατηγορούμενους και τις οικογένειές τους, που λένε ξανά και ξανά ότι είναι καλά παιδιά τα παιδιά τους και δεν πείραξαν κανέναν. Εννοείται ότι όλη η σπείρα έχει αποφυλακιστεί εδώ και χρόνια. Λογικά θα τρόμαξαν από την περιπέτεια και τώρα πια θα ζούνε νόμιμα.

ika

News
Reaction score
14.849
.... Λογικά θα τρόμαξαν από την περιπέτεια και τώρα πια θα ζούνε νόμιμα.
Άσε που μπορεί να δουλεύουν οικοδομή 24/7 για να μαζέψουν λεφτά και να αποζημιώσουν τους ιδιοκτήτες των κλεμμένων, για να ελαφρύνει η συνείδησή τους.
:party:
Και για την ψυχή της φουκαριάρας της μάνας τους βεβαίως.

ika

News
Reaction score
14.849

σιγά τ' αυγά

Last edited:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.481
Μην τα πολυλογώ, τα δικαστήρια (για την καταδίκη της σπείρας) ξεκίνησαν τέλη του 2017, έχει προγραμματιστεί η δίκη 7-8 φορές, έχει γίνει δίκη μόλις τη μία, όλες τις επόμενες πότε αρρωσταίνει ο ένας και ζητάει αναβολή, πότε έχει άλλη δίκη προγραμματισμένη ο δικηγόρος του άλλου και έχει αναβολή, πότε δεν προλαβαίνουν να πιάσουν την υπόθεση επειδή τράβηξε στο δικαστήριο πολύ η προηγούμενη και παίρνει αναβολή, μία φορά χιόνισε και δεν έγινε εκδίκαση, πρέπει να χάθηκαν και 2-3 ημερομηνίες με τον Κορωνοϊό. Κάθε φορά η σύζυγος είναι υποχρεωμένη να είναι παρούσα για να καταθέσει αν χρειαστεί, ότι είχε ένα αυτοκίνητο, της το έκλεψαν τότε, το δήλωσε στην αστυνομία, είχαν βάλει και τις πινακίδες σε άλλο αυτοκίνητο, αυτά. Στην αναμονή, μέχρι να τους φωνάξουν ή να τους πούνε ότι αναβάλλεται η δίκη, ΦΥΣΙΚΑ την έχουν να κάθεται μαζί με τους κατηγορούμενους και τις οικογένειές τους, που λένε ξανά και ξανά ότι είναι καλά παιδιά τα παιδιά τους και δεν πείραξαν κανέναν. Εννοείται ότι όλη η σπείρα έχει αποφυλακιστεί εδώ και χρόνια. Λογικά θα τρόμαξαν από την περιπέτεια και τώρα πια θα ζούνε νόμιμα.
Αυτό με τις αναβολές πρέπει να τελειώσει άμεσα. Δεν μπορεί κάποιος από τους εμπλεκόμενους σε δίκη; Εκδίκαση ερήμην του και τέλος.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.523
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106