Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 29.306
Από αυτά που έχουμε δει ως τώρα εγώ θα έλεγα ότι όλα αυτά γίνονται λες και υπάρχει μια άτυπη εντολή, ένας άγραφος νόμος να μην τους πειράζουν και να μην τους ενοχλούν πολύ πολύ.
Αυτό είναι δικό μου συμπέρασμα ή εικασία αν θέλεις, διότι δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την συμπεριφορά των δικαστών να βάζουν ποινές χάδι με αναστολή (δηλ. ελεύθερος) σε γύφτους που έχουν συλλάβει πολλές φορές και συνεχώς είναι έξω.
Τι να συμπεράνω; Όταν κάποιος έχει συλληφθεί 30 - 40 - 50 φορές για κλοπές και είναι συνεχώς έξω.
Να θυμίσω το περιστατικό με τον γύφτο που μπήκε στο σπίτι ενός 82χρονου.
Με τι σκοπό άραγε;
Όμως ο 82χρονος είχε όπλο καθώς ήταν πρώην στρατιωτικός, πολεμικού ναυτικού, δεν θυμάμαι και τον πυροβόλησε τον γύφτο. Δεν τον σκότωσε.
Και πήραν με χειροπέδες τον 82χρονο να τον δικάσουν επειδή αμύνθηκε μέσα στο σπίτι του.
Ευτυχώς μαζεύτηκε ο κόσμος έξω από τα δικαστήρια με έντονες διαμαρτυρίες και τον άφησαν τον άνθρωπο.
Στην "δημοκρατία" μας απαγορεύεται να αμυνθείς μέσα στο σπίτι σου.
ΜΕΣΑ στο σπίτι σου.
Θα βρεθείς εσύ κατηγορούμενος.
Και αυτό το γνωρίζουν καλά οι γύφτοι, αλλά και οι άλλοι κλέφτες και ληστές.
Δεν είναι μόνο οι γύφτοι αλλά και αλβανοί, γεωργιανοί, πακιστανοί, αφγανοί κ.λ.π.
Και παρά την τεράστια εγκληματικότητα που ζούμε, έχουμε τον γελοίο νόμο περί υπέρβασης άμυνας ΜΕΣΑ στα σπίτια μας.
Και τους γελοίους νόμους περί προσωπικών δεδομένων.
Και οι κάμερες που βάζουμε για την προστασία μας είναι όλες παράνομες.
Από αυτές τις κάμερες όμως η αστυνομία έχει διαλευκάνει πάρα πολλές υποθέσεις.
Από τις παράνομες κάμερες.
Και ότι περιστατικό και να γίνει η αστυνομία ψάχνει στοιχεία στις "παρακείμενες κάμερες" σπιτιών και καταστημάτων.
Εγώ με τις δικές μου κάμερες έδωσα 4 φορές στοιχεία και διαλευκάνθηκαν πλήρως δύο κλοπές απέναντί μου (από γύφτους) και μία περίπτωση που δεν βρήκαν άκρη ακόμη, από έναν πακιστανό που μπήκε στο σπίτι ενός αστυνομικού και τους έκλεψε 1280 ευρώ.
Το ενοικίασε για τον γιο του που ήρθε να σπουδάσει εδώ στο ΑΠΘ
Το ότι ήταν πακιστανός το είδαμε πρώτον από την φάτσα αλλά και από την ένδυση.
Φοράνε ένα παντελόνι και από πάνω κάτι σαν ποδιά μπροστά και πίσω.
Μπήκε μέσα ενώ όλοι κοιμόταν. Ο αστυνομικός, η γυναίκα του και ο γιος του.
Μου έλεγε ότι ευτυχώς δεν είχε μαζί του το όπλο του.
Αν του το έπαιρνε ήταν ότι χειρότερο γι΄ αυτόν.
Οι αστυνομικοί δεν μου είπαν κουβέντα για το ότι οι κάμερες κοιτάζουν στον δρόμο.
Αντιθέτως με ευχαρίστησαν για το υλικό που τους έδωσα σε στικάκι το οποίο έχω κρατημένο.
Αυτό είναι δικό μου συμπέρασμα ή εικασία αν θέλεις, διότι δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την συμπεριφορά των δικαστών να βάζουν ποινές χάδι με αναστολή (δηλ. ελεύθερος) σε γύφτους που έχουν συλλάβει πολλές φορές και συνεχώς είναι έξω.
Τι να συμπεράνω; Όταν κάποιος έχει συλληφθεί 30 - 40 - 50 φορές για κλοπές και είναι συνεχώς έξω.
Να θυμίσω το περιστατικό με τον γύφτο που μπήκε στο σπίτι ενός 82χρονου.
Με τι σκοπό άραγε;
Όμως ο 82χρονος είχε όπλο καθώς ήταν πρώην στρατιωτικός, πολεμικού ναυτικού, δεν θυμάμαι και τον πυροβόλησε τον γύφτο. Δεν τον σκότωσε.
Και πήραν με χειροπέδες τον 82χρονο να τον δικάσουν επειδή αμύνθηκε μέσα στο σπίτι του.
Ευτυχώς μαζεύτηκε ο κόσμος έξω από τα δικαστήρια με έντονες διαμαρτυρίες και τον άφησαν τον άνθρωπο.
Στην "δημοκρατία" μας απαγορεύεται να αμυνθείς μέσα στο σπίτι σου.
ΜΕΣΑ στο σπίτι σου.
Θα βρεθείς εσύ κατηγορούμενος.
Και αυτό το γνωρίζουν καλά οι γύφτοι, αλλά και οι άλλοι κλέφτες και ληστές.
Δεν είναι μόνο οι γύφτοι αλλά και αλβανοί, γεωργιανοί, πακιστανοί, αφγανοί κ.λ.π.
Και παρά την τεράστια εγκληματικότητα που ζούμε, έχουμε τον γελοίο νόμο περί υπέρβασης άμυνας ΜΕΣΑ στα σπίτια μας.
Και τους γελοίους νόμους περί προσωπικών δεδομένων.
Και οι κάμερες που βάζουμε για την προστασία μας είναι όλες παράνομες.
Από αυτές τις κάμερες όμως η αστυνομία έχει διαλευκάνει πάρα πολλές υποθέσεις.
Από τις παράνομες κάμερες.
Και ότι περιστατικό και να γίνει η αστυνομία ψάχνει στοιχεία στις "παρακείμενες κάμερες" σπιτιών και καταστημάτων.
Εγώ με τις δικές μου κάμερες έδωσα 4 φορές στοιχεία και διαλευκάνθηκαν πλήρως δύο κλοπές απέναντί μου (από γύφτους) και μία περίπτωση που δεν βρήκαν άκρη ακόμη, από έναν πακιστανό που μπήκε στο σπίτι ενός αστυνομικού και τους έκλεψε 1280 ευρώ.
Το ενοικίασε για τον γιο του που ήρθε να σπουδάσει εδώ στο ΑΠΘ
Το ότι ήταν πακιστανός το είδαμε πρώτον από την φάτσα αλλά και από την ένδυση.
Φοράνε ένα παντελόνι και από πάνω κάτι σαν ποδιά μπροστά και πίσω.
Μπήκε μέσα ενώ όλοι κοιμόταν. Ο αστυνομικός, η γυναίκα του και ο γιος του.
Μου έλεγε ότι ευτυχώς δεν είχε μαζί του το όπλο του.
Αν του το έπαιρνε ήταν ότι χειρότερο γι΄ αυτόν.
Οι αστυνομικοί δεν μου είπαν κουβέντα για το ότι οι κάμερες κοιτάζουν στον δρόμο.
Αντιθέτως με ευχαρίστησαν για το υλικό που τους έδωσα σε στικάκι το οποίο έχω κρατημένο.