Τι θα γινει με την εγκληματικοτητα?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.306
Από αυτά που έχουμε δει ως τώρα εγώ θα έλεγα ότι όλα αυτά γίνονται λες και υπάρχει μια άτυπη εντολή, ένας άγραφος νόμος να μην τους πειράζουν και να μην τους ενοχλούν πολύ πολύ.
Αυτό είναι δικό μου συμπέρασμα ή εικασία αν θέλεις, διότι δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την συμπεριφορά των δικαστών να βάζουν ποινές χάδι με αναστολή (δηλ. ελεύθερος) σε γύφτους που έχουν συλλάβει πολλές φορές και συνεχώς είναι έξω.
Τι να συμπεράνω; Όταν κάποιος έχει συλληφθεί 30 - 40 - 50 φορές για κλοπές και είναι συνεχώς έξω.

Να θυμίσω το περιστατικό με τον γύφτο που μπήκε στο σπίτι ενός 82χρονου.
Με τι σκοπό άραγε; :biggrin:
Όμως ο 82χρονος είχε όπλο καθώς ήταν πρώην στρατιωτικός, πολεμικού ναυτικού, δεν θυμάμαι και τον πυροβόλησε τον γύφτο. Δεν τον σκότωσε.
Και πήραν με χειροπέδες τον 82χρονο να τον δικάσουν επειδή αμύνθηκε μέσα στο σπίτι του.
Ευτυχώς μαζεύτηκε ο κόσμος έξω από τα δικαστήρια με έντονες διαμαρτυρίες και τον άφησαν τον άνθρωπο.

Στην "δημοκρατία" μας απαγορεύεται να αμυνθείς μέσα στο σπίτι σου.
ΜΕΣΑ στο σπίτι σου.
Θα βρεθείς εσύ κατηγορούμενος.
Και αυτό το γνωρίζουν καλά οι γύφτοι, αλλά και οι άλλοι κλέφτες και ληστές.
Δεν είναι μόνο οι γύφτοι αλλά και αλβανοί, γεωργιανοί, πακιστανοί, αφγανοί κ.λ.π.

Και παρά την τεράστια εγκληματικότητα που ζούμε, έχουμε τον γελοίο νόμο περί υπέρβασης άμυνας ΜΕΣΑ στα σπίτια μας.
Και τους γελοίους νόμους περί προσωπικών δεδομένων.
Και οι κάμερες που βάζουμε για την προστασία μας είναι όλες παράνομες.
Από αυτές τις κάμερες όμως η αστυνομία έχει διαλευκάνει πάρα πολλές υποθέσεις.
Από τις παράνομες κάμερες.
Και ότι περιστατικό και να γίνει η αστυνομία ψάχνει στοιχεία στις "παρακείμενες κάμερες" σπιτιών και καταστημάτων.

Εγώ με τις δικές μου κάμερες έδωσα 4 φορές στοιχεία και διαλευκάνθηκαν πλήρως δύο κλοπές απέναντί μου (από γύφτους) και μία περίπτωση που δεν βρήκαν άκρη ακόμη, από έναν πακιστανό που μπήκε στο σπίτι ενός αστυνομικού και τους έκλεψε 1280 ευρώ.
Το ενοικίασε για τον γιο του που ήρθε να σπουδάσει εδώ στο ΑΠΘ
Το ότι ήταν πακιστανός το είδαμε πρώτον από την φάτσα αλλά και από την ένδυση.
Φοράνε ένα παντελόνι και από πάνω κάτι σαν ποδιά μπροστά και πίσω.
Μπήκε μέσα ενώ όλοι κοιμόταν. Ο αστυνομικός, η γυναίκα του και ο γιος του.
Μου έλεγε ότι ευτυχώς δεν είχε μαζί του το όπλο του.
Αν του το έπαιρνε ήταν ότι χειρότερο γι΄ αυτόν.

Οι αστυνομικοί δεν μου είπαν κουβέντα για το ότι οι κάμερες κοιτάζουν στον δρόμο.
Αντιθέτως με ευχαρίστησαν για το υλικό που τους έδωσα σε στικάκι το οποίο έχω κρατημένο.

Reaction score
1.152
Από αυτά που έχουμε δει ως τώρα εγώ θα έλεγα ότι όλα αυτά γίνονται λες και υπάρχει μια άτυπη εντολή, ένας άγραφος νόμος να μην τους πειράζουν και να μην τους ενοχλούν πολύ πολύ.
Αυτό είναι δικό μου συμπέρασμα ή εικασία αν θέλεις, διότι δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την συμπεριφορά των δικαστών να βάζουν ποινές χάδι με αναστολή (δηλ. ελεύθερος) σε γύφτους που έχουν συλλάβει πολλές φορές και συνεχώς είναι έξω.
Τι να συμπεράνω; Όταν κάποιος έχει συλληφθεί 30 - 40 - 50 φορές για κλοπές και είναι συνεχώς έξω
Ισχύει 1000% και το ξέρω απο ανώτατους αξιωματικούς, και απο δικαστικούς, η άτυπη εντολή είναι εκει δεν ακουμπάμε. >:(

Reaction score
131
Τι να συμπεράνω; Όταν κάποιος έχει συλληφθεί 30 - 40 - 50 φορές για κλοπές και είναι συνεχώς έξω.

Να θυμίσω το περιστατικό με τον γύφτο που μπήκε στο σπίτι ενός 82χρονου.
Με τι σκοπό άραγε; :biggrin:
Όμως ο 82χρονος είχε όπλο καθώς ήταν πρώην στρατιωτικός, πολεμικού ναυτικού, δεν θυμάμαι και τον πυροβόλησε τον γύφτο. Δεν τον σκότωσε.
Και πήραν με χειροπέδες τον 82χρονο να τον δικάσουν επειδή αμύνθηκε μέσα στο σπίτι του.
Ευτυχώς μαζεύτηκε ο κόσμος έξω από τα δικαστήρια με έντονες διαμαρτυρίες και τον άφησαν τον άνθρωπο.

Στην "δημοκρατία" μας απαγορεύεται να αμυνθείς μέσα στο σπίτι σου.
ΜΕΣΑ στο σπίτι σου.
Θα βρεθείς εσύ κατηγορούμενος.
Και αυτό το γνωρίζουν καλά οι γύφτοι, αλλά και οι άλλοι κλέφτες και ληστές.
Δεν είναι μόνο οι γύφτοι αλλά και αλβανοί, γεωργιανοί, πακιστανοί, αφγανοί κ.λ.π.

Και παρά την τεράστια εγκληματικότητα που ζούμε, έχουμε τον γελοίο νόμο περί υπέρβασης άμυνας ΜΕΣΑ στα σπίτια μας.
Και τους γελοίους νόμους περί προσωπικών δεδομένων.
Και οι κάμερες που βάζουμε για την προστασία μας είναι όλες παράνομες.
Από αυτές τις κάμερες όμως η αστυνομία έχει διαλευκάνει πάρα πολλές υποθέσεις.
Από τις παράνομες κάμερες.
Και ότι περιστατικό και να γίνει η αστυνομία ψάχνει στοιχεία στις "παρακείμενες κάμερες" σπιτιών και καταστημάτων.

Εγώ με τις δικές μου κάμερες έδωσα 4 φορές στοιχεία και διαλευκάνθηκαν πλήρως δύο κλοπές απέναντί μου (από γύφτους) και μία περίπτωση που δεν βρήκαν άκρη ακόμη, από έναν πακιστανό που μπήκε στο σπίτι ενός αστυνομικού και τους έκλεψε 1280 ευρώ.
Το ενοικίασε για τον γιο του που ήρθε να σπουδάσει εδώ στο ΑΠΘ
Το ότι ήταν πακιστανός το είδαμε πρώτον από την φάτσα αλλά και από την ένδυση.
Φοράνε ένα παντελόνι και από πάνω κάτι σαν ποδιά μπροστά και πίσω.
Μπήκε μέσα ενώ όλοι κοιμόταν. Ο αστυνομικός, η γυναίκα του και ο γιος του.
Μου έλεγε ότι ευτυχώς δεν είχε μαζί του το όπλο του.
Αν του το έπαιρνε ήταν ότι χειρότερο γι΄ αυτόν.

Οι αστυνομικοί δεν μου είπαν κουβέντα για το ότι οι κάμερες κοιτάζουν στον δρόμο.
Αντιθέτως με ευχαρίστησαν για το υλικό που τους έδωσα σε στικάκι το οποίο έχω κρατημένο.
Χάνεις τον χρόνο σου εάν προσπαθεις να δώσεις απαντήσεις στο μέλος audiophile

Reaction score
1.565
Σε ποια γειτονια της Αθήνας έχει τσιγγάνους οικογενειάρχες, που δεν έχουν καμία σχέση με όλα όσα αναφέρονται ;
Κι όμως,υπάρχουν.Και εδώ στις Αχαρνες
Ισχείει 1000% και το ξέρω απο ανώτατους αξιωματικούς, και απο δικαστικούς, η άτυπη εντολή είναι εκει δεν ακουμπάμε. >:(
Όποιος κι αν ρωτήσει,σχετικά,αστυνομικούς στην περιοχή μου,την ίδια απάντηση θα πάρει.-Μια εντολή περιμένουμε για να μπούμε μέσα.
Προσωπικά,δε θα ξεχάσω ποτέ αυτά που έχω δει περνωντας μέσα από τα γκέτο τους

Reaction score
23.139
Αυτό με το ξέρω και εγώ έναν γύφτο που είναι νοικοκύρης τι πρότυπο , δεν το χω ξανακουσει ποτέ.
Σαν το άλλο , ξέρω έναν ταξιτζή που δεν έχει οκτάβια , εναν μουσουλμάνο που δεν έχει πρόβλημα με τους αλλόθρησκους, έναν κομμουνιστή εθνικοφρον, ρε δε πάτε να κοιταχτειτε πουθενά που θέλετε να αναλύσετε το κοινωνικό φαινόμενο που εξηγεί γιατί 9 στους 10 γύφτους είναι κοινωνικά απόβλητα αλλά δεν οφείλεται στην καταγωγή τους;
Γκωσαμε στον προοδευτισμό τώρα τελευταία.

Δηλαδή τι ακριβώς είναι η καταγωγή; Δεν είναι αλληλένδετη με συγκεκριμένη κουλτούρα στην οποία μεγαλώνει το κάθε μέλος του γκέτο;
Τι ελπίδες έχει ένας γύφτος που μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον παραβατικότητας να μην είναι βίωμα του η απάτη και η κλεψιά; Ακόμα και αν οι γονείς του είναι νομιμόφρονες και "καθωσπρέπει" συγχνωτιζεται με άλλους 500 που κουβαλάνε όλες τις πληγές της κοινωνίας.
Πολύ ασχολούμαστε με το να δικαιολογήσουμε το προφανές ότι ένας ελέφαντας είναι ένα μεγάλο ζώο με προβοσκίδα.

ika

News
Reaction score
14.660
......

Και παρά την τεράστια εγκληματικότητα που ζούμε, έχουμε τον γελοίο νόμο περί υπέρβασης άμυνας ΜΕΣΑ στα σπίτια μας. Αυτοί που τους φηφίζουν, δεν έχουν και 3-4 φρουρούς επί 24ώρου βάσεως?
Και τους γελοίους νόμους περί προσωπικών δεδομένων. Αυτοί που τους ψηφίζουν, δεν φροντίζουν έτσι πρώτα απ' όλα τον κ@λο τους?
.....

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.306
Συζήτηση κάνουμε παιδιά, αλλά βλέπω γύρω μου πολλούς στην κοινωνία μας που έχουν επιφυλάξεις και διατηρούν αμφιβολίες για κάτι που είναι ηλίου φαεινότερον.
Σαν να μην έχουν επαφή με την πραγματικότητα.
ΔΕΝ εντάσσονται και ούτε πρόκειται να ενταχθούν ή να ενσωματωθούν ποτέ οι γύφτοι.
Και ας έχουν δοθεί εκατομμύρια γι΄αυτό. Τσάμπα λεφτά δώσαμε, εντελώς πεταμένα.
Τους έχτισαν σπίτια και αυτοί τα καταστρέψαν και πούλησαν τα υλικά αντί να μένουν μέσα.

Όπως επίσης δεν ενσωματώνονται οι μουσουλμάνοι, ισλαμιστές, τζιχαντιστές και οι άλλες χολέρες που ήρθαν στην πατρίδα μας "για ένα καλύτερο μέλλον"
Και έκαναν το δικό μας έναν εφιάλτη.
Ήρθαν παράνομα και απαιτούν απίστευτα πράγματα.
Δωρεάν σπίτια, σχολεία, άνοιγμα των συνόρων μας, επιδόματα διότι τεκνοποιούν σαν κουνέλια.
Αλλά και να σεβαστούμε την δική τους κουλτούρα.
Κατεβάσαμε τους σταυρούς από τα σχολεία μην τα προσβάλουμε τα μουσουλμανάκια.
Θα φτάσουμε στο τέλος να μας υποχρεώσουν να στρώνουμε χαλάκι και να προσευχόμαστε στον προφήτη τους τρεις φορές την ημέρα.
Ούτε αυτοί λοιπόν ενσωματώνονται.

Αλλά έχουμε και κάτι εξυπνάκηδες δήθεν ανθρωπιστές που λένε τα αντίθετα και τους υποστηρίζουν διότι "πνίγονται παιδάκια στο Αιγαίο"
Ποιός τα πνίγει; Εμείς; Ή οι γονείς τους;
Που τα βάζουν στην λαστιχένια βάρκα και την τρυπάνε για να γίνουν ναυαγοί και να αναγκαστούμε να τους σώσουμε.
Και γέμισαν τα νησιά μας με λαθρομετανάστες από 105 χώρες του κόσμου. (επίσημη ανακοίνωση)
Σε νησί των 250 κατοίκων υπάρχουν σήμερα 2500 λαθρο.
Δεν θυμάμαι πιο νησί ήταν, το είπαν στις ειδήσεις και μιλούσαν οι κάτοικοι για το τι βιώνουν.
Μαντέψτε τι μπορεί να γίνει. Και η εγκληματικότητα στα ύψη.
Και γέμισε η Ελλάδα με δομές φιλοξενίας, κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης και ιδρύθηκε υπουργείο μετανάστευσης.
Και γίναμε μια ωραία πολυπολιτισμική χώρα.
Τι ωραία που είμαστε ε;

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.296
ρε δε πάτε να κοιταχτειτε πουθενά που θέλετε να αναλύσετε το κοινωνικό φαινόμενο που εξηγεί γιατί 9 στους 10 γύφτους είναι κοινωνικά απόβλητα αλλά δεν οφείλεται στην καταγωγή τους;
Γκωσαμε στον προοδευτισμό τώρα τελευταία.

Δηλαδή τι ακριβώς είναι η καταγωγή; Δεν είναι αλληλένδετη με συγκεκριμένη κουλτούρα στην οποία μεγαλώνει το κάθε μέλος του γκέτο;
Τι ελπίδες έχει ένας γύφτος που μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον παραβατικότητας να μην είναι βίωμα του η απάτη και η κλεψιά;

Ένα μόνο σχόλιο θα καταθέσω στη συζήτηση.
Προ ημερών άκουγα δίπλα τη σύζυγο με πελάτη της, στην κουβέντα της έλεγε ότι έχουν υιοθετήσει παιδάκι από την Αφρική. Μαυράκι όπως κατάλαβα από τα συμφραζόμενα. Ε είπε λοιπόν ο άνθρωπος ότι ούτε που θα το διανοούνταν να υιοθετήσουν γυφτάκι. Ψέματα, 'Ρομά' είπε, ήταν και πολιτικώς ορθός βλέπεις. Έκπληκτος άκουγα να λέει ότι τα θεωρεί γενετικώς προδιατεθημενα εάν όχι στην εγκληματικότητα, πάντως σε προβληματική συμπεριφορά! Ποιος, ο άνθρωπος που δεν δίστασε να πάρει μαυράκι για παιδί του!
Με μόνη ένσταση τα μεγαλύτερα ποσοστά αιμομιξίας με ο, τι συνεπάγονται, το παραπάνω είναι κάτι που δεν μπορώ να δεχθώ, θεωρώ ότι το ζήτημα είναι κοινωνικό και απότοκο πρώτον της κάστας τους και δεύτερον της εξωφρενικής ατιμωρησίας των τελευταίων δεκαετιών (γιατί ο,τι και να λέμε θυμάμαι πώς ήταν οι γύφτοι πριν 40 χρόνια, τέτοια αποθρασυνση ουδέποτε υπήρχε).

ika

News
Reaction score
14.660

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.287
Members
38.169
Νεότερο μέλος
Prants