Τι θα γινει με την εγκληματικοτητα?

TGD

Reaction score
8.580
Το κείμενο λέει:
κατέβηκαν από ένα μαύρο πολυτελές αυτοκίνητο και επιτέθηκαν σε μια άλλη ομάδα νεαρών Ρομά
Μήπως ήταν ημεδαπόι; Πού μπαίνει το κόμμα στη πρόταση;

ika

News
Reaction score
14.812
Το κείμενο λέει:
κατέβηκαν από ένα μαύρο πολυτελές αυτοκίνητο και επιτέθηκαν σε μια άλλη ομάδα νεαρών Ρομά
Μήπως ήταν ημεδαπόι; Πού μπαίνει το κόμμα στη πρόταση;
Εδώ λέει πως ήταν Αλβανοί επενδυτές.
Ίσως στο πρώτο άρθρο, εννοεί ότι η ομάδα από την MERCEDES είπε δύο κουβέντες στην άλλη ομάδα επενδυτών και δεν το έγραψε ξεκάθαρα.

ika

News
Reaction score
14.812
Εκεί, συνελήφθη τόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου, όσο και ο συνοδηγός. Ο 17χρονος οδηγός δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ προέκυψε πως ο συνοδηγός, επίσης Ρομά, το είχε σκάσει από Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων, που βρίσκεται στον Βόλο.

Αναμένονται προφορικές νουθεσίες και στους δύο.
Ελεύθεροι και οι δύο, ο ΄17χρονος για να ξεκινήσει μαθήματα οδήγησης και εισιτήρια στον άλλο για να γυρίσει στον Βόλο και να παρουσιαστεί αυτοβούλως.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.482
Γιατί έχω την αίσθηση ότι το "Ρομά" ακούγεται πλέον πολύ χειρότερα του κλασικού 'γύφτος' (ως καλούσαν ο ένας τον άλλον), και φυσικά του πολύ πιο ουδέτερου αθίγγανος (που και αυτό τους βρωμούσε). Ξέμειναν με το ρομά τώρα που έχει φθαρεί σε χρόνο που μπορεί να μετρηθεί στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Reaction score
1.541
Και ποιο το πρόβλημα; Θα επινοήσουν έναν νέο τίτλο, ο οποίος θα φθαρεί στο μισό χρόνο στον οποίο είχε φθαρεί ο όρος Ρομά.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.482
Δεν υπάρχει άλλος, το Ρομά επιβλήθηκε διότι θυμήθηκαν ότι είναι το όνομα της φυλής - καίτοι μεταξύ τους μόνο γύφτοι άκουγα να αυτοαποκαλούνται μέχρι πρόσφατα.

Τι θα πουν δηλαδή, ότι πλέον προσδιοριζομαστε ως, ξέρω γω, Λάτσιοι; Μπράβο σας, εγώ θα σας λέω όπως σας ήξερα.
Αυτό πάλι άλλη μόδα. Η Τουρκία λέει, όχι, θα μας λέτε Τουρκίγιε, όπως προφέρεται το τερκι στην τουρκιά, το άλλο είναι η γαλοπούλα. Ε και; Στο πουλί μας. Νοοτροπίες κομπλεξικων.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.483
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134