Τι θα γινει με την εγκληματικοτητα?

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.860
"Ο δράστης βγήκε έξω και πρόλαβε να «τρυπώσει» στην πίσω αυλή κατοικίας αλλά τελικά τον έπιασε ο αστυνομικός με τη βοήθεια ενός πολίτη. Ο 33χρονος για να αποφύγει την σύλληψη. Ούρλιαζε, χτυπούσε και χτυπιόταν λες και είχε καταληφθεί από αμόκ."

Γιατί έτσι έμαθε ότι περνάει. Τρελός είμαι ο, τι θέλω κάνω, χο χο χο.

Αλλά όχι αρκετά τρελός για να με κλείσουν σε ψυχιατρείο, έτσι; Σσσσς

" Όταν, όμως, εξετάστηκε από ειδικούς, έπειτα από αναφορά της συντρόφου του στην αστυνομία, κρίθηκε ότι δεν χρήζει νοσηλείας"

Reaction score
16.227
"Ο δράστης βγήκε έξω και πρόλαβε να «τρυπώσει» στην πίσω αυλή κατοικίας αλλά τελικά τον έπιασε ο αστυνομικός με τη βοήθεια ενός πολίτη. Ο 33χρονος για να αποφύγει την σύλληψη. Ούρλιαζε, χτυπούσε και χτυπιόταν λες και είχε καταληφθεί από αμόκ."

Γιατί έτσι έμαθε ότι περνάει. Τρελός είμαι ο, τι θέλω κάνω, χο χο χο.

Αλλά όχι αρκετά τρελός για να με κλείσουν σε ψυχιατρείο, έτσι; Σσσσς

" Όταν, όμως, εξετάστηκε από ειδικούς, έπειτα από αναφορά της συντρόφου του στην αστυνομία, κρίθηκε ότι δεν χρήζει νοσηλείας"

”«Φαινόταν ήρεμος και τίποτα δεν προμήνυε τέτοια συμπεριφορά» “….λενε οι γείτονες….

Δηλ. Πέφτουν απ τα σύννεφα ⛅

Το βίντεο είναι απόδειξη του : « Τώρα θέλω να σκοτώσω κάποιον «,καθώς την /τον παρακολουθεί που παρκάρει,κάνει όπισθεν με το αυτοκίνητο του σε ικανή απόσταση για να αναπτύξει ταχύτητα και να πέσει πάνω της για να την / τον «εκμηδενίσει».

Δολοφονια με πρόθεση που τώρα πια έχουμε παρακολουθήσει όλοι μας.

Τι θα γίνει τελικά με την εγκληματικότητα?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.806
Members
38.240
Νεότερο μέλος
zzinon