Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 41.737
Τέτοιοι που είναι, είμαι βέβαιος ότι θα πουν να ξεκινήσουμε από ελεύθερο άντε ύπτιο
)κάνει παρατήρηση στον δικό της...εγώ στον δικό μου...τους λέω δώστε και τα χέρια να τελειώσει...ο Γιώργης το δίνει διστακτικά κ λίγο ίσως φοβισμένα...ο δικός μου από την άλλη με μεγάλη χαρά
και φεύγουμε
Να ρισκάρω τι ακριβώς; Επίθεση με Καλάσνικοφ;Είσαι διατεθειμένος να το ρισκάρεις;
86 κιλά κρέας μετά από αγωνιστική περίοδο (μουαι τααααι, με προϋπηρεσία 12+ χρόνια σε ταεκβοντο, τανκσουντο, κικμποξινγκ, αικιντο), μασαγα σίδερα και εχεζα κεραυνούς...με κλείνει τζιπαρα στην Πατησίων, Καβάλα στο supermotard εγώ... Πάω δίπλα του ζητάω τα ρέστα, μου τραβάει όπλο....9 το πρωί, στην Πατησίων...πριν 15 χρονια χρόνια.Να ρισκάρω τι ακριβώς; Επίθεση με Καλάσνικοφ;
Προετοιμαζόμαστε, γενικά, για τα πιθανότερα σενάρια.
Αφγανιστάν, είμαστε καθ' οδόν να γίνουμε. Δεν έχουμε γίνει ακόμη.
Το πιό σωστό σχόλιο από όλα όσα έχω διαβάσει, ποτέ δεν ξέρεις τι σάικο μπορεί να είναι ο άλλος.86 κιλά κρέας μετά από αγωνιστική περίοδο (μουαι τααααι, με προϋπηρεσία 12+ χρόνια σε ταεκβοντο, τανκσουντο, κικμποξινγκ, αικιντο), μασαγα σίδερα και εχεζα κεραυνούς...με κλείνει τζιπαρα στην Πατησίων, Καβάλα στο supermotard εγώ... Πάω δίπλα του ζητάω τα ρέστα, μου τραβάει όπλο....9 το πρωί, στην Πατησίων...πριν 15 χρονια χρόνια.
Του έκλανα μια μαντρα χιουνται.
Θεωρείς ότι είμαστε σε καλύτερη φάση ως κοινωνία τώρα για να κάνουμε τσαλιμακια στους δρόμους, η να μάθουμε στα παιδιά μας ότι με τσαμπούκα είναι άτρωτα;
Αυτό που λέω είναι ότι απλά δεν ξέρεις τι έχεις απέναντι σου εκείνη τη στιγμή, πόσο ψυχακιας είναι ο άλλος, πόσο μαστουρωμενος είναι ο άλλος, πόσο μπλεγμένος ειναι ο άλλος, τι διάολο κουβαλάει πάνω του ο άλλος
Μπορεί να είναι και τυρόπιτας ναι οκ.
Θα ρισκάρω την υγεία μου, να με χάσουν τα παιδιά μου ή χειρότερα ακόμα να τα έχω μαζί και μετά από μένα να πάρουν σειρά αυτά, για ποιον λόγο; Τι είναι πιο σημαντικό από το παραπάνω;
Σοβαρευτείτε δεν είναι για επιπόλαιοτητες αυτές οι καταστάσεις.
Μου έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο στην παραλιακή το 2000 , επίσης έκλασα μέντες .86 κιλά κρέας μετά από αγωνιστική περίοδο (μουαι τααααι, με προϋπηρεσία 12+ χρόνια σε ταεκβοντο, τανκσουντο, κικμποξινγκ, αικιντο), μασαγα σίδερα και εχεζα κεραυνούς...με κλείνει τζιπαρα στην Πατησίων, Καβάλα στο supermotard εγώ... Πάω δίπλα του ζητάω τα ρέστα, μου τραβάει όπλο....9 το πρωί, στην Πατησίων...πριν 15 χρονια χρόνια.
Του έκλανα μια μαντρα χιουνται.
Θεωρείς ότι είμαστε σε καλύτερη φάση ως κοινωνία τώρα για να κάνουμε τσαλιμακια στους δρόμους, η να μάθουμε στα παιδιά μας ότι με τσαμπούκα είναι άτρωτα;
Αυτό που λέω είναι ότι απλά δεν ξέρεις τι έχεις απέναντι σου εκείνη τη στιγμή, πόσο ψυχακιας είναι ο άλλος, πόσο μαστουρωμενος είναι ο άλλος, πόσο μπλεγμένος ειναι ο άλλος, τι διάολο κουβαλάει πάνω του ο άλλος
Μπορεί να είναι και τυρόπιτας ναι οκ.
Θα ρισκάρω την υγεία μου, να με χάσουν τα παιδιά μου ή χειρότερα ακόμα να τα έχω μαζί και μετά από μένα να πάρουν σειρά αυτά, για ποιον λόγο; Τι είναι πιο σημαντικό από το παραπάνω;
Σοβαρευτείτε δεν είναι για επιπόλαιοτητες αυτές οι καταστάσεις.
Σου έγραψα και πριν: προετοιμαζόμαστε για τα πιθανότερα σενάρια.Σοβαρευτείτε δεν είναι για επιπόλαιοτητες αυτές οι καταστάσεις.
Πάει και ποδόσφαιρο…αλλά κ από εκεί θα διδαχτεί βία…κ σίγουρα χειρότερη κ πιο ανεξέλεγκτη με τους Ουγκανους που κυκλοφορούν στα γήπεδα…Εγώ θα τον έστελνα κανένα άλλο άθλημα. Ηδη στη β' Δημοτικού είδες αξιοποίηση της αποκτηθείσας δεξιότητας και όχι για άμυνα. Θέλει προσοχή.
Βέβαια από την άλλη, από τη στιγμή που υπάρχει το μπουλινγκ ως πραγματικότητα, έχω καταλήξει ότι καλύτερα να είσαι εσύ εκείνος που θέτει τους όρους.
Se vuol ballare, signor contino, il ghitarrino le suonerò

Θυμάμαι πριν καιρό σε μια υπόθεση είχες υπερασπιστεί ως άμυνα την σφαλιάρα ή μπουνιά που έριξε ένας σε έναν άλλο ο οποίος τον έβριζε…κ ότι δικαιολογείται στο πλαίσιο της αυτοάμυνας αν δεν κάνω λαθοςΤώρα μη λέμε μλκιες
Ποια ζώνη ασφαλείας και αηδιες. Άνθρωπος είναι όχι ζώο της σαβάνας. Έριξε ξύλο απλά όχι απρόκλητα. Μην μπερδευουμε την αμυνα με την απάντηση σε πρόκληση. Αυτός που στα είπε να του πεις ότι λέει μαλακίες, και τα συχαρικια μου εάν είναι εκπαιδευτικός. Εάν συνέβαινε μεταξύ ενηλίκων τραβά πες τα στον δικαστή να δεις τη γλύκα. Ο νόμος (εάν μιλάμε για ενήλικες) φυσικά υπολογίζει την πρόκληση σε ελαφρά εγκλήματα όπως απλή σωματική βλάβη ή εξύβριση, αλλά όχι στα πλαίσια φυσικά άμυνας, γιατί δεν είναι άμυνα.
Τα άλλα ότι είναι μικρός κλπ φυσικά τα ακούω, προφανώς δεν θα δικάσουμε ένα παιδάκι επειδή αντιδράει όταν προκληθεί, αλλά αφορούν ακριβώς αυτό, στην ικανότητα να αντιληφθεί ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος. Εδώ φαίνεται ότι δεν την αντιλαμβάνεται όμως ο μεγάλος, άρα ποιος μικρός.
Το πρόβλημα βέβαια έγκειται ακριβώς σε αυτό. Αντί να προληφθούν τέτοιες συμπεριφορές, αφήνονται να επιλυθούν μέσα από την .... ιδιωτική πρωτοβουλία.
Και εάν δεν ήταν δυνατός ή επιδέξιος ο γιος σου; Τι κάνει το σχολείο;
Μην παρεξηγηθω, κι εγώ θεωρώ ότι εν τέλει καλά έκανε το παιδί.
Αλλά καλά έκανε ακριβώς γιατί και το σχολείο, και οι πρώτες τάξεις του δημοτικού όπως φαίνεται, είναι ζούγκλα. Και στη ζούγκλα δεν παςδ τον σταυρό στο χέρι. Αυτό το λάθος το κάναμε στον πρώτο, στον δεύτερο είχαμε μάθει.