- Reaction score
- 3.636
Powers John's Lane 12
Writers' Tears
Writers' Tears
Το Powers φαίνεται δελεαστικό θα το δοκιμάσω. Το προτιμάς απο Redbreast?Powers John's Lane 12
Writers' Tears
Αυτό έβαλα να μου βρούνε, στην κάβα που ψωνίζω. Είμαι στην αναμονή..
Στανταρακι.Σείριος?
Προ covid κάθε Χριστούγεννα πέρναγα μέρες ολόκληρες εκεί μέσα.... Και πάντα έφευγα με άδειες τσέπες και γεμάτες τσάντες,Στανταρακι.![]()
ΥΓ.
Τώρα έχω βάλει στόχο:
View attachment 189285
Αυτό έβαλα να μου βρούνε, στην κάβα που ψωνίζω. Είμαι στην αναμονή..
για το Nikka μιλάς Γιώργο;Περιμένω εντυπώσεις.
Έτυχε και το δοκίμασα, ενώ είμαι φαν των ''καπνιστών'' το συγκεκριμένο το βρήκα μονότονο και μάλλον δεν του πάνε οι υψηλοί αλκοολοκοί βαθμοί. Όπως είπε και ένας φίλος: ''Ρε μλκα, μπόμπα Τζόνι μας έβαλες;''.
Μου έκανε εντύπωση γιατί συγκεντρώνει υψηλές βαθμολογίες αλλά έχει και κάποια αρνητικά reviews που μου θύμησαν πολύ αυτό που δοκίμασα. Ίσως να θέλει άνοιγμα και ''ξεκούραση''.
Κακό batch; Ατυχής στιγμή;
Στα περίπου ίδια λεφτά είναι και το Kavalan*, που το έκανε σκόνη το συγκεκριμένο Nika.
*Γλυκόπιοτο, φρουτώδες, γενικά πολύ ισορροπημένο.
Στην αρχή καθόλου. Πάντα έτσι ξεκινάω δοκιμές. Μετά σταδιακά μέχρι να καταλάβω ότι ''ξεχείλωσε''. Αν θυμάμαι καλά το συγκεκριμένο πήρε πολύ, περίπου 1 φλυτζάνι espresso.Πόσο νερό έβαλες;
Oh yes. Απογοητεύτηκα καθότι ως μάρκα είναι ψηλά στις προτιμήσεις μου.για το Nikka μιλάς Γιώργο;
Oh yes. Απογοητεύτηκα καθότι ως μάρκα είναι ψηλά στις προτιμήσεις μου.
Αυτό δε το επιχειρώ καν, σχεδόν ποτέ.Στην αρχή καθόλου. Πάντα έτσι ξεκινάω δοκιμές.
Όσο πιο δυνατό, τόσο περισσότερο νερό θέλει.Μετά σταδιακά μέχρι να καταλάβω ότι ''ξεχείλωσε''. Αν θυμάμαι καλά το συγκεκριμένο πήρε πολύ, περίπου 1 φλυτζάνι espresso.