- Reaction score
- 3.332
Να'ναι Καλά το σόι απο την λεβεντογενα !
Δοκίμασε και την delfi φίλε.....οι καλυτερες φρεσκιες απαστεριωτες που δοκιμασα, ειναι η ΙΟΝΙΑΝ, μια Κερκυραικη , δε θυμαμαι ονομα και μια φρεσκια με κοκκινο χαμηλο μπουκαλι με ιζηματα μεσα καπου απο Γρεβενα? και η Ζεος για την τιμη της δεν κακη
δεν την εχω δοκιμασει, αλλα γιατι οχι, για να το λες...Δοκίμασε και την delfi φίλε.....
Είναι εξαιρετική Ελληνική προσπάθεια, ο μόνος λόγος που φαντάζομαι ότι δεν την δουλεύουν πολλά μαγαζιά είναι η λίγο τσιμπημένη τιμή της. Αλλά αξίζει μέχρι και την τελευταία δεκάρα της χαχαδεν την εχω δοκιμασει, αλλα γιατι οχι, για να το λες...
παντως εξω σε μαγαζια η μπαρακια δεν το εχω δει καν τ ονομα, θα το ψαξω σε καβες κλπ!
Ειναι ωραια μπυρα αλλα οχι λιγο μονο τσιμπημενη.Σκεψου να ειχες μαγαζι ποσο θα επρεπε να πουλησεις...λίγο τσιμπημένη
Έπεσες στην περίπτωση χαχα.Ειναι ωραια μπυρα αλλα οχι λιγο μονο τσιμπημενη.Σκεψου να ειχες μαγαζι ποσο θα επρεπε να πουλησεις...
βούτα και μια μπάμια μέσα ρέι να πάρει χρώμα μπλιαχView attachment 127321 Ρακί γιατί τελείωσε το Jack