τελειωναν τα Αγλλικα την ιδια ωρα που αρχιζε η Μάχη.
Φυσικα ουτε οι γονεις περιμεναν απεξω να σε παρουν, (για αυτοκινητο ουτε λογος, ο πλουσιος της γειτονιας ειχε Φιατ), ερχομασταν μονοι μας. το τι τρεξιμο καναμε για να μην χασουμε πολυ απο την αρχη δεν λεγεται. (ηταν και κν δυο χιλιομετρα μακρια)
Αληθηινη Ιστορια
Αιγαλεω 1978-79. Εγω 12-13
Ο Λακης ειναι ο πιο ψαγμενος της γειτονιας και λιγο ατιθασος , 3 χρονια μεγαλυτερος, (καλο παιδι ομως).
Καταιβαινει συχνα με το λεωφορειο στο κεντρο της Αθηνας.
Μια μερα τον βλεπουμε ερχεται απο Αθηνα, με ξυρισμενο το κεφαλι μοικανα και το μπουφανακι πανω δεξια. (δεν ειχαμε ξαναδει κατι τετοιο, καθως ανηφοριζει οι γειτονισες αρχιζουν βεβαια τα ψψψ). Ξεχασα να πω οτι με τον Λακη ειχαμε ην ιδια αυλη οποτε ημουν μαρτυρας της σκηνης.
Με το που μπαινει στην αυλη τον βλεπει η μανα του και φωναζει "ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ?!" και πεφτει κατω λιποθυμη. Δεν μπορουσε να φανταστει οτι ο Λακης το εκανε μονος του.
Το απογευμα ηρθε ο πατερας του και τον κουρεψε γουλι.
This is (was?) the cleanest-tracking pickup we have tested to date, by a small but perceptible margin, and unlike most ellipticals, its high end is extremely smooth, with no audible rise at all. A slight, broad response dip centered around 5kHz gives it a somewhat soft, receded quality, while a pronounced low-end rise (apparently not just an arm-resonance peak) makes thin speakers sound fuller and full speakers sound bass-heavy. The rise hits its maximum at around 35Hz
Originally published May 1, 1966 One of the best pickups we've heard to date, the Grado A was introduced with some fanfare in the fall of 1964 (footnote 1) and then, for no apparent reason, was withdrawn just one year later. It is probably still available, though, either used or, discounted, as...
Θυμάστε στις ονομαστικές γιορτές , όταν κάποιος δεν ήθελε να γιορτάσει, πλήρωνε και δημοσίευε ολιγόλογο ενημερωτικό δελτίο στις τοπικές εφημερίδες πχ «Ο Αρτέμιος Πετρίδης δεν εορτάζει και δεν θα δεχτεί επισκέψεις»
πως φαίνονται οι ... αρχαίοι (έτσι με λέει η γυναίκα μου)