Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 52.412
Να δεις τι μου θύμισες τώρα κυρ Σποκ.Η Anorak Hellas ήταν η πρώτη ελληνική εταιρεία που έφτιαξε αδιάβροχα. «Κάναμε τα αδιάβροχα μόδα», λέει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Δημήτρης Κοσκοβός...
View attachment 142793
«Anorak είναι η αγγλική λέξη για το αδιάβροχο. Συγκεκριμένα για το βαρύ αδιάβροχο ένδυμα. Η λέξη προέρχεται από τους εσκιμώους και υιοθετήθηκε από τους Άγγλους», εξηγεί ο κ. Κοσκοβός. Για να διαφοροποιηθεί το προϊόν της ελληνικής εταιρείας κυκλοφόρησε στις διαφημίσεις με τον εμπορικό τίτλο «Αnorel», που προέρχεται από τα πρώτα γράμματα της αγγλικής λέξης «Αnorak» και το «el» από το Ηellas...
Anorak. Η ελληνική εταιρεία που συνέδεσε το όνομα της με τα αδιάβροχα. Τα σχέδια του Τσεκλένη και τα «κίτρινα γιλέκα» που λάνσαρε στην αγορά - ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
"Που είναι το Anorak μου"; Είναι μια έκφραση που παραπέμπει κατευθείαν στο διάσημο ελληνικό αδιάβροχο μπουφάν, που κυριάρχησε στην αγορά τις προηγούμενεςwww.mixanitouxronou.gr
- δεν μπορώ να θυμηθώ πως λεγόντουσαν κάποια χάρτινα - πλαστικοποιημένα μπουφάν , λευκά και με κόκκινες , μπλέ και μαύρες ρίγες στα μανίκια και στο λάστιχο της μέσης . . . στενά , τυπάδικα αλλά καιγόντουσαν εύκολα
- je suis ''anoraque'' . . .Άνορακ στην Αγγλία λένε τον πυροβολημένο που έχει ψύχωση με κάπχοιο τετριμμένο θέμα όπως το trainspotting.
Εχω κανει το σπιτι ανω κατω, να βρω τον φορτιστη τουΊσως το καλύτερο τηλέφωνο της νόκια!