Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 52.718
Μεγάλη υπερβολή το "παρομοίως" νομίζω, καμία σχέση με του @kalitsouniΠαρομοίως, στο Tarantino, στη Θεσσαλονίκη.
Άστα φίλε. Ήταν 350 γραμάρια μπιφτέκι και όλα τα υπόλοιπα υλικά διπλά. Έφτυσα αίμα να το αποτελειώσω.Μεγάλη υπερβολή το "παρομοίως" νομίζω, καμία σχέση με του @kalitsouni
Που είναι αυτό; Τι ήθελα και μπήκα σε αυτό το thread, συνήθως δεν το διαβάζω. Τώρα κολάστηκα!
εισαι εδΩ? παρε να σε βρω η ελα απο μενα!
θα σας σενιάρει αύριο ο θείος γουίζυυυυυΜεγάλη υπερβολή το "παρομοίως" νομίζω, καμία σχέση με του @kalitsouni
Που είναι αυτό; Τι ήθελα και μπήκα σε αυτό το thread, συνήθως δεν το διαβάζω. Τώρα κολάστηκα!
Picadillo Burger Nest. Leof. Knosou 326, Iraklio (κρήτης).Ε πες και που ντε!
Το απόγευμα, γύρω στις 17:00, θα είμαι Σταυρούπολη, 10 λεπτά από σένα.εισαι εδΩ? παρε να σε βρω η ελα απο μενα!
Κακώς τόσο καιρό δεν το διαβάζεις, οι μπάμιες που βάζω είναι ο ορισμός της κόλασης!Που είναι αυτό; Τι ήθελα και μπήκα σε αυτό το thread, συνήθως δεν το διαβάζω. Τώρα κολάστηκα!
Τις δικές σου τις μπάμιες δεν τις αποφεύγει κανείς, μας τα ζαλίζεις cross-threadΚακώς τόσο καιρό δεν το διαβάζεις, οι μπάμιες που βάζω είναι ο ορισμός της κόλασης!
Off topic, αλλά ποιός είπε ότι δεν ποδηλατώ ωρέ;@symos Και αρνητής και δεν ποδηλατείς.
Άστα Γιώργη δεν με ακούνε ντίπ, λες και θέλω το κακό τους ένα πράμα
καλα, δε περασε απο το νου του σεφ οτι ετανα στο τελευταιο πιατο μοιαζουνε κουραδιτσες ? εσας απου τα τρωετε ?