Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.060
Κρέας έχουν μέσα ; Καλά κάνω και μια στο εξάμηνο (αν τύχει να είμαι έξω και πεινάσω) που παίρνω ζητώ μόνο κρέας και τζατζίκι, τι θα κάνει πρέπει να γεμίσει την πίτα.
Οικογενειακώς πλέον παίρνουμε τον προψημένο και τυλίγει η σύζυγος, το πακέτο τέλος.
Έτσι και αλλιώς κατεψυγμένος κυκλοφορεί παντού.
Δεν μου αρέσει ο προψημένος , ο κατεψυγμένος.
Εχω αγοράσει κάμποσες φορές , και καταλήγω πάντα στο ίδιο συμπέρασμα. Δε λέει .
Τους έχω δοκιμάσει όλους.
Δεν λένε.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.567
Δεν μου αρέσει ο προψημένος , ο κατεψυγμένος.
Εχω αγοράσει κάμποσες φορές , και καταλήγω πάντα στο ίδιο συμπέρασμα. Δε λέει .
Τους έχω δοκιμάσει όλους.
Δεν λένε.

Εχω δοκιμάσει 3-4 φορες κατεψυγμένη πίτσα και μια φορα μπιφτέκια, ντιπ σαβούρα, περιέργειες γεύσεις, σχεδόν αλλοιωμένες.
Δεν έχω ξανά μπει στη διαδικασία έκτοτε,μια μαναχά εξαίρεση εχω βρει στα lidl με μια πιτσα καρδής (νομίζω) τη ειχα δοκιμάσει σε φιλικο σπιτι που ψωνιζουν φανατικά απο αυτά τα S/M.
θα ελεγα πως για κατεψυγμένο προϊόν ηταν άψογο, ειδικά για τα χρήματα που κοστίζει.
Δεν ξέρω αν τη έχουν ακόμα τη πίτσα αυτη, δεν ψωνίζω ποτέ απο lidl ίγω...

Reaction score
2.402
Και εγώ δεν πολυπήγαινα αλλά από την ημέρα που ανακάλυψα το προψημένο ντονέρ (που δεν έβρισκα πουθενά φρέσκο μη γνωρίζοντας για το εν λόγω) άλλαξα γνώμη.

Reaction score
2.596
Είχατε στην παρέα άτομο που πήρε μπριζόλα ; Και καθίσατε στο ίδιο τραπέζι. ; o_O
Ήταν για το γιο μου που είναι λίγο ιδιότροπος στο φαγητό και του αρέσουν οι μπριζόλες με κόκκαλο . Τα υπόλοιπα τα τιμήσαμε εγώ και η σύζυγος (όσο μπορέσαμε :))

Reaction score
2.402
Ήταν για το γιο μου που είναι λίγο ιδιότροπος στο φαγητό και του αρέσουν οι μπριζόλες με κόκκαλο . Τα υπόλοιπα τα τιμήσαμε εγώ και η σύζυγος (όσο μπορέσαμε :))
Πω ρε φίλε πόσο σε καταλαβαίνω, να πληρώνω 12 ευρώ μερίδα αγριογούρουνο με δαμάσκηνα και να με τσούζουν τα 7 ευρώ για μερίδα με τρεις πανσέτες που παίρνει ο 16χρονος μικρός μου και με συνοδεία μόνο πατάτες στο πιάτο. Αυτό που με ενοχλεί είναι πως κάποια στιγμή θα δοκιμάσει (ναι δεν έχει δοκιμάσει καν πιάτα σαν το παραπάνω) και θα νιώσει άσχημα για το τι έχανε τόσα χρόνια. Εύχομαι να κάνω λάθος.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.244
εχω βρει στα lidl με μια πιτσα καρδής (νομίζω) τη ειχα δοκιμάσει σε φιλικο σπιτι που ψωνιζουν φανατικά απο αυτά τα S/M.
θα ελεγα πως για κατεψυγμένο προϊόν ηταν άψογο, ειδικά για τα χρήματα που κοστίζει.
Δεν ξέρω αν τη έχουν ακόμα τη πίτσα αυτη
6202421_1.jpg

Reaction score
11.452
Εχω δοκιμάσει 3-4 φορες κατεψυγμένη πίτσα και μια φορα μπιφτέκια, ντιπ σαβούρα, περιέργειες γεύσεις, σχεδόν αλλοιωμένες.
Δεν έχω ξανά μπει στη διαδικασία έκτοτε,μια μαναχά εξαίρεση εχω βρει στα lidl με μια πιτσα καρδής (νομίζω) τη ειχα δοκιμάσει σε φιλικο σπιτι που ψωνιζουν φανατικά απο αυτά τα S/M.
Δεν ξέρω αν τη έχουν ακόμα τη πίτσα αυτη, δεν ψωνίζω ποτέ απο lidl ίγω...
Δοκίμασε κατεψυγμένη πιτσα «Alfa» είναι προψημένο το ζυμάρι και θεωρητικά θέλει 6’ σε προθερμασμένο φούρνο, αλλά εγώ την ψήνω 12’ γιατί βάζω επιπλέον υλικά (μανιτάρια, πιπεριές, ντομάτα κλπ )
Η καλύτερη με διαφορά, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

C54E4CBE-16BD-4186-B6C0-B5E40A99AAB6.png

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.486
Με τα χέρια ...και είμαι ευτυχισμένος :roflmao:
Με τα χέρια τρώω μόνο πατατάκια γαριδάκια και τα συναφή, και ψάχνω να βρω λύση να μη λαδώνονται τα χέρια μου... 😁

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.036
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr