Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.559
-> οταν ανεβηκε η φωτο, ειχα ξεχασει τι ειχα παραγγειλει (ειχε και ρεβυθια, ασυνηδειτα ισως ηθελα ρεβυθια), και δεν ειχα φαει..

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.559
-> εχω να φαω φασολια, απο προεφηβια, ή καμμια κονσερβα σουπερμαρκετ πριν απο 10 χρονια. εχω ξεχασει τη γευση τους. Τεσπα, υποψιαζομαι οτι μαλλον εχω καποια περιεργη μορφη "δυσλεξιας" εκτως και αν ειναι σημαδι burn out syndrome.

Last edited:

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.802
Γάτα στιφάδο…
( μου προκαλεί εμετό , ...αλλά το βάζω για να προσέχουμε και για κανένα άλλο λόγο )
-
Το 1529 σε βιβλίο μαγειρικής ο Ιταλός Ρουπέρτο ντε Νόλα πρότεινε « γάτα στη σούβλα αλειμμένη με σκόρδο και ελαιόλαδο ».

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ! >:( ,

- : 18 Φεβρουαρίου 2010 .

Στα κρεοπωλεία τα κουνέλια πρέπει να πωλούνται με το κεφάλι και την ουρά τους ....…έτσι , για να είσαι σίγουρος .
-

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.889
Πότε να ήταν η τελευταία φορά που αγόρασα ομελέτα άραγε 🤔
Εύκολο ως απάντηση, ποτέ!!
Μαϊμού έχς τηγάνι?
Σε μάθω να φτιάχνεις 10 φορές καλύτερη ομελέτα, σιγά τα αυγά :biggrin:

Άμα φας Φασολάδα της γυναίκας μου θα καταλάβεις ότι το σκόρδο είναι περιττό και επιζήμιο ενδεχομένως.
Σε πιστεύω, τη καλύτερη φασουλάδα τη έχω φάει σε νοικοκυρές, κυρίως στη Κρήτη. Υπάρχει ένα μέρος στο νομό Χανιά που λέγεται Μηλιά, είναι ένας παραδοσιακός οικισμός με ενοικιαζόμενες κατοικίες. Στο εστιατόριο του οικισμού έχω φάει ίσως μια από τις καλύτερες. Τη έσιαχνε και σε μια έκδοση με πορτοκάλι, της πάει πολύ η γεύση πορτοκαλιού

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.170
Members
38.300
Νεότερο μέλος
icaris