Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.271
@bretsos

Στη τριήμερη εκδρομή της Καθαράς Δευτέρας περάσαμε και από τη Χάλκη (Λάρισας), τον τόπο καταγωγής θηλυκού μέλους της παρέας. Στο κέντρο της πλατείας του χωριού υπήρχαν καζάνια με φασολάδα και μπολάκια για σερβίρισμα.

Στο μαγαζί των γνωστών που κάτσαμε είχαν τελειώσει τα θαλασσινά (ευτυχώς) και φάγαμε υπέροχα κρεατικά.

Τα φασόλια είχαν τελειώσει μέχρι τις 15.00. Τα έτρωγαν στ' αλήθεια μέσα από αυτό το σκεύος... :o

View attachment 282818
Ναι βρε τι θα πάθεις?
Εψές εγώ που γύρισα από προπόνηση, σταμάτησα και έφαγα ένα τέτοιο μπολάκι στη πλατεία του χωριούμ, τα καζάνια ήταν πολύ χειρότερα και από αυτό της φωτό που ανέβασες, επειδή έβρασε στα ξύλα είχε απ'έξω το καζάνι 3 δάχτυλα καρβούνα :roflmao:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.601
Ναι βρε τι θα πάθεις?
Εψές εγώ που γύρισα από προπόνηση, σταμάτησα και έφαγα ένα τέτοιο μπολάκι στη πλατεία του χωριούμ, τα καζάνια ήταν πολύ χειρότερα και από αυτό της φωτό που ανέβασες, επειδή έβρασε στα ξύλα είχε απ'έξω το καζάνι 3 δάχτυλα καρβούνα :roflmao:
Δεν φοβάμαι μην πάθω τίποτα. Το φαγητό είναι το ζητούμενο. Φασολάδα δεν τρώω ούτε από τη μάνα μου.

Άσε που έψαχνα τον Δρυίδη μόλις είδα το καζάνι. :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.271
Ποτέ μη λες ποτέ, μπορεί να έρθουν δύσκολες στιγμές, τόσο δύσκολες που να μη μπορείς να βρεις να φας αυτά που προτιμάς.
Σε αυτή τη περίπτωση τι θα κάνεις?
Εγώ σίγουρα δεν θα αντιμετωπίσω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα :biggrin:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.601
Ποτέ μη λες ποτέ, μπορεί να έρθουν δύσκολες στιγμές, τόσο δύσκολες που να μη μπορείς να βρεις να φας αυτά που προτιμάς.
Σε αυτή τη περίπτωση τι θα κάνεις?
Και πρέπει να κάνω προπόνηση; :o

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.582
Εεεεεε δεν πρέπει?
Φαγητά όπως φασουλάδα, φακές, διάφορα χορτάρια κλπ. θα έχουν τη τιμητική σε μια επερχόμενη καταστροφή ;)
Και γι αυτό ονομάζεται έτσι: καταστροφή

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.601
Εεεεεε δεν πρέπει?
Φαγητά όπως φασουλάδα, φακές, διάφορα χορτάρια κλπ. θα έχουν τη τιμητική σε μια επερχόμενη καταστροφή ;)
Ποιο θα είναι λοιπόν το κίνητρο για επιβίωση;

Υ.Γ. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει η προετοιμασία για την οποιαδήποτε καταστροφή να βασίζεται στο να ζεις λες κι έχει γίνει ήδη. :biggrin: Πολύ θρησκευτική προσέγγιση.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.271
Καλά, κάνε ότι θες, αν όμως πεινάσεις και υπάρχει ακόμα νετ μη με ρωτάς με pm πως μαγειρεύεται το μπουρανί, δεν θα σε πω :tongue: :lolsign:

ΥΓ. Θα ανεβάζω τις ωραίες μου μπάμιες και θα σας τρέχουν τα σαλάκια :roflmao:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.601
Καλά, κάνε ότι θες, αν όμως πεινάσεις και υπάρχει ακόμα νετ μη με ρωτάς με pm πως μαγειρεύεται το μπουρανί, δεν θα σε πω :tongue: :lolsign:

Κάπως έτσι ξεκινάει ο κανιβαλισμός ακόμα κι από τους κατά τ' άλλα ευαίσθητους. :tongue:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.425
Άσε τον Αλεξ να λέει μαναμ, εγώ λατρεύω τα φασολια. Περιοριζομαι δυστυχώς στην κατα τα άλλα πολύ ωραία φασολάδα που φτιάχνει η σύζυγος, όσο ζούσε ο πατέρας μου, έφτιαχνε μπαρμπουνοφάσουλα (ελαφρώς καυτερά) και γίγαντες φούρνου.... αααχ

Μόνο για μαυρομάτικα δεν τρελαίνομαι

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.271
Μα είναι τόσο κακορίζικος με το φαΐ ο κερατάς, γιαυτό του άνοιξα κουβέντα για καταστροφές και τέτοια :roflmao:
Εγώ είπαμε, σιχαίνομαι ότι έχει η θάλασσα στα σωθικά της, όλα τα υπόλοιπα τα αλέθει ο καλός ο μύλος :biggrin:

Ααααα, και το χοιρινό κρέας δεν τρώω

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.601
και γίγαντες φούρνου.... αααχ
Γίγαντες φούρνου τρώω κι εγώ αρκεί να είναι μία στρώση για να ξεροψηθούν όλοι. Το πρόβλημα το έχω κυρίως με τα ζουμιά σε όλα τα φαγητά.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.271
Να είδες τι σε λέω βαρώνε, εγώ πάλι (και όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι) με το ζουμάκι έχω ένα λόγο για βουτιές με ψωμί, άμα είναι στενοί οι γίγαντες θα πνιγώ, θα με κάτσουν στο λαιμό :roflmao:

Reaction score
11.507

Τα ύστερα του κόζμου :roflmao: :confused:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.425
εγώ πάλι (και όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι)

ε καλά μην υπερβάλλουμε. Όχι και στους φυσιολογικούς επειδή τρως φασόλια! Απέχουμε... πάρα πολύ!

έτσι και έρχονταν εξωγήινοι και σε απήγαγαν, τι γνώμη θα αποκόμιζαν για το ανθρώπινο είδος; Για να μην πιάσω τον Αλεξ. Με εκείνον θα ήταν σαν να εύρισκαν τον χαμένο κρίκο τους.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.328
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent