Snow Whitty
SRS
- Μηνύματα
- 20.860
- Reaction score
- 16.362
Και σε χάπια …Τσουκνίδες μόνο σε πίτα...
Και σε χάπια …Τσουκνίδες μόνο σε πίτα...
Η "ξεκούραση" στα ψητά κρέατα έχει περισσότερη βάση από το "αίμα" (που δεν είναι αίμα) των rare αλλά δεν παύει να είναι ημι-μύθος. Αφήνω απέξω τη μεγάλη πτώση θερμοκρασίας που τη συνοδεύει και ξενερώνει αυτούς που θέλουν το φαγητό τους πολύ ζεστό.Το άφησα 8' να ξεκουραστεί, και δεν έσταζε κατά το κόψιμο, είχε ποτίσει ήταν όλο ζουμερό χωρίς να στάζει.
Το μυστικό μάλλον είναι αυτό, να το αφήνεις αρκετά να ξεκουραστεί μετά το ψήσιμο, αλλά ποιος έχει υπομονή δε ξέρω..
Το κακό είναι ότι κρυώνει κιόλας.Το άφησα 8' να ξεκουραστεί, και δεν έσταζε κατά το κόψιμο, είχε ποτίσει ήταν όλο ζουμερό χωρίς να στάζει.
Το μυστικό μάλλον είναι αυτό, να το αφήνεις αρκετά να ξεκουραστεί μετά το ψήσιμο, αλλά ποιος έχει υπομονή δε ξέρω..
Έχω καλή λύση σε αυτό.Το κακό είναι ότι κρυώνει κιόλας.
Βάλε και υαλοβάμβακα...Το ξύλο, εκτός από κακός αγωγός της θερμότητας, κρατάει και για πολύ τη θερμοκρασία του.
Από συζητήσεις που έχω κάνει με πιο ειδικούς (μεταξύ αυτών και ο Γιάννος που είναι από τους λίγους πραγματικούς γνώστες του κρέατος στην Ελλάδα) έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το resting καλύπτει το ελλιπές σίτεμα.
Πφφφ, hiendάδες...Ενδιαφέρον, να κάνουμε ένα ΑΒΧ τέστ