Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.537
Πως αντέχεις δε ξέρω
Σε πω εγώ πως, με μεγάλη ευχαρίστηση. Τρώω ελάχιστο κόκκινο κρέας, έως καθόλου, ντίπ ψάρια, ντίπ χοιρινό, ντίπ γλυκά, τρώω από λαχανικά ότι είναι εποχής και σπάνια αγοράζω από μανάβικο, όλα είναι απ'το μπαξέμ ή τις διάφορες βουνοπλαγιές.
Χαρούμενος και διατροφικά καλυμμένος ;)
Αααα ξέχασα, θα φάω και κάνα καλό μπέργκερ 2-3 φορές το χρόνο :biggrin:
:tongue: Βγάλε το ψωμί.
Όχι το ψωμί, το ψωμί αυτό κάνει 400 χλμ δρόμο για να φτάσει σε εμένα. Είναι από ένα ορεινό χωριό στα Τέμπη, λέγεται Αμπελάκια.
Όταν δεν ζυμώνω το θκόμ ψωμί, αγοράζω από εκεί.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.598
- χθεσινόβραδυνό υπόλοιπο από κοντοσούβλι , σέ restauro με παπιγιόν και μανιτάρια ...

IMG_20230408_135254.jpg

... εμβατισμος σύντομος για νά πάρουν γεύση τά φιογκακια ...

IMG_20230408_135149.jpg

IMG_20230408_140009.jpg

... Τσιγαρισμα και σβήσιμο με μπίρα , μπαχαρικά και τρούφα ...

IMG_20230408_135954.jpg

... Όλα μέσα στην κατσαρόλα και τέλος ...

IMG_20230408_141111.jpg

🖖

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.537
Άπαξ και στραβώσει καμιά μέρα η δλειά και δεν βρίσκεις τροφή, μπάμιας θα λές και θα κλαίς!! :roflmao:
Θα ανεβάζω τους ωραίους μου χειροποιητους τραχανάδες και τότε θα σε τρέχουν τα σάλια, θα ανοίγω τη πόρταμ και θα σε βρίσκω κουλουριασμένο στο χαλάκι της εξώπορτας, μόλις με βλέπεις θα με λές, π ε ι ν ά ω θείο μπρέτσο :roflmao:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.271
Άπαξ και στραβώσει καμιά μέρα η δλειά και δεν βρίσκεις τροφή, μπάμιας θα λές και θα κλαίς!! :roflmao:
Θα ανεβάζω τους ωραίους μου χειροποιητους τραχανάδες και τότε θα σε τρέχουν τα σάλια, θα ανοίγω τη πόρταμ και θα σε βρίσκω κουλουριασμένο στο χαλάκι της εξώπορτας, μόλις με βλέπεις θα με λές, π ε ι ν ά ω θείο μπρέτσο :roflmao:
Μπορεί κάλλιστα να στραβώσει η δουλειά και να καταστραφεί ο Θεσσαλικός κάμπος ή ακόμα χειρότερη όλη η γεωργική παραγωγή. Μετά να σε δω που θα πρέπει να ψαρεύεις για να φας. :roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.031
Members
38.279
Νεότερο μέλος
Akrapovic