Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.594
πληρωνει και φευγει χωρις να φαει, αφου κανει σαματα... -θα τον προτεινα για προεδρο των ΗΠΑ των Μπρετσνιεφ - αλλα δεν του παει ο λευκος οικος ... και αντε να αλλαξει το πρωτοκολλο να φτιαχτειμπαχτσες στο πισω κηπο. :thumbsup:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.025
Τι να πω, δεν τις βλέπς, είναι για πέταμα.
Στο θκόμ το πχιάτο απαγορεύεται να μπει τηγανητή πατάτα που δεν είναι φρέσκιες.
Είχα πάει κάποτε σε ένα μαγαζί που είχε τη χειρότερη ποιότητα προτηγανισμένης πατάτας, ξέχασα να του επισημάνω κιόλας να μη βάλει στο σουβλάκι μου. Έβαλε μέσα μια μερίδα πατάτες (να δείχνει εντυπωσιακό το σύνολο) δοκιμάζω και ήταν για πέταμα. Αν ειδικά αυτές οι πατάτες μείνουν 5 λεπτά εκτός είναι για τα σκουπίδια.
Πάντως είναι τραγικές σαν γεύση και διατροφική αξία

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.294
Από αυτόν που παίρνω εγώ σουβλάκια ,εδώ κοντά τρώγονται , δεν είναι προτηγανισμένες .
Τις τηγανίζει ο ίδιος σε καλαμποκέλαιο .

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.025
πληρωνει και φευγει χωρις να φαει, αφου κανει σαματα... -θα τον προτεινα για προεδρο των ΗΠΑ των Μπρετσνιεφ - αλλα δεν του παει ο λευκος οικος ... και αντε να αλλαξει το πρωτοκολλο να φτιαχτειμπαχτσες στο πισω κηπο. :thumbsup:
Θέλω μπαχτσέ και κοτέτσι αλλιώς δεν πάω :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.025
Από αυτόν που παίρνω εγώ σουβλάκια ,εδώ κοντά τρώγονται , δεν είναι προτηγανισμένες .
Τις τηγανίζει ο ίδιος σε καλαμποκέλαιο .
Πρέπει να ειναι και ο τελευταίος μερακλής που έχει απομείνει. Για δώσε στίγμα αν με βγάλει ο δρόμος σακείθε

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.025
...κατς να πάρω τη γραμματέα του μεγαλου..8-)
Πες της ότι θέλω κηπουρό για το μπαχτσέ και ένας ορνιθολόγο για τις κότες.
Επίσης ρώτα να μάθουμε τι κλίμα έχουν εκεί σαπέρα, ρώτα αν ευδοκιμεί η τσουκνίδα.
Μη πάμε ντίπ στα γκαβά :biggrin:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.594
με μια γρηγορη ματια στο αγροτεμαχιο εκει , εχει και φυσικη λιμνουλα απο τη πισω πλευρα δε φενεται στην οικονα... με ενα οργομα, μπορει να βγαλει παραγωγη καλη..:thumbsup:
τωρα βλεπω αυτο εκει το γηπεδακι τεννις, θα της πω να βαλει ενα θερμοκηπιο εκει, και αλλο ενα στο αλλο τετραγωνο δεξια...ή ψησταρια (μηπως ερθει κανενας σαλονικιος επισκεψη)?
τωρα εκει που εχω κυκλωσει ριξε καμμια ιδεα ποιον να φυτεψουμε..
1688132191586.png

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.025
Όπου έχει ψηλά δέντρα που κάνουν σκιά δεν φυτρώνει τίποτα, μόνο η παραμύθα ευδοκιμεί, πλανητάρχης θα είμαι, άρα μπορώ να φυτέψω ότι γουστάρω, πχιός θα με κατηγορήσει?

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.594
α και πες τους να στειλουν τη πολεοδομια να δουμε πως θα το μαζεψουμε λιγο το κτισμα εκει.. 🐒

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.221
Members
38.309
Νεότερο μέλος
ChristosDi