JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.348
Τσικνήσαμε και σήμερα.
Ασε μας κουκλίτσα μου , είπαμε σήμερα τσικνίζουμε . Εσύ παίζεις. Παίξε , Λόλα να ένα τόπι.Λόγω ημέρας..
View attachment 324594
View attachment 324598
View attachment 324592
View attachment 324593
View attachment 324596
View attachment 324595
ΥΓ. Πσόφησα στο γέλιο, επιτέλους νερό κατάλληλο για δίαιτα
View attachment 324597
Εμείς τσικνίζουμε κάθε μέρα. Τι φαγητά είναι αυτά που ποστάρει ο Εαρ ; Δεν αναγνωρίζω κανένα. Γκουρμέ αηδίες, άντε να χορτάσεις με αυτά. Θα αρρωστήσει.Ασε μας κουκλίτσα μου , είπαμε σήμερα τσικνίζουμε . Εσύ παίζεις. Παίξε , Λόλα να ένα τόπι.
Κανονικά είναι 3 μήνες η νηστεία, εδώ όλοι κρατάνε τα έθιμα...Αμ, η Τσικνοπέμπτη ; Γιατί όλοι τρώνε ; Αυτό ήτανε για αυτούς που μετά θα νηστέψουν σαράντα ημέρες.
Ανοιχτά θα τα στέλνω με pm μόνο στο Ντίμι από εδώ και πέραΈτσι, κλειστά να τα έχεις!
Δεν είστε έτοιμοι για αυτό το θέαμα, θα γίνει κάποια στιγμή αποκάλυψη σε βάθος χρόνου, θα συμβουλευτώ πρώτα κάνα κοινωνικο λειτουργόΓιατί δεν βγάζεις τα καπάκια;
Τι μας κρύβεις;
Χωρίς την πραλίνα φουντουκιού που δεν μου αρέσει.Οταν σας κόβουν τη μπουγάτσα να τους λέτε να το κάνουν νοικοκυρεμένα, να μένουν στοιχισμένα τα κομμάτια και από πάνω να βάζουν πραλίνα φουντουκιού.
View attachment 324647
πρώτη φορά τη δοκίμασα έτσι και μου άρεσε ως εναλλακτική επιλογή.Χωρίς την πραλίνα φουντουκιού που δεν μου αρέσει.
Οτιδήποτε εκτός από μερεντοειδή (μπλιάααχ). Αν και η μπουγάτσα μου αρέσει σκέτη.πρώτη φορά τη δοκίμασα έτσι και μου άρεσε ως εναλλακτική επιλογή.
Βάλε μερεντα, βάλε μαρμελάδα μπλουμπερις, βάλε μουστάρδα, βάλε κάτι τέλος πάντων να ανοίξουν οι ορίζοντες σου.