Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
2.122
Πήγα και εγώ να τσικνίσω , παντσέτες και λουκάνικα έφαγα (στο ένα μαγαζί κερασμένα , πλήρωνες μόνο το κρασί) , μυρίζουν τα ρούχα μου τσίκνα .
Ήπια ξινόμαυρο ΜΑΡΚΟΒΙΤΗ , σε έναν πεζόδρομο 50 μέτρων πρέπει να είχε 200 άτομα (ίσως λέω και λίγα) και εννοείται χάλκινα , κλαρίνα και ζουρνάδες, έπρεπε όμως να φύγω για να ανοίξω το μαγαζί , έβγαλα το μπουφάν να βάλω την ρόμπα εργασίας......

IMG_20240307_171655525.jpg

και ΝΑΙ , κάνω διαφήμιση , όχι για να κερδίσω αλλά γιατί σας πάω και εύχομαι να περνάτε καλά , όπως πέρασα τις τελευταίες δυόμιση ώρες . Όσοι δεν έχετε έρθει Απόκριες στην Νάουσα πρέπει να το κάνετε !!! Γιατί το γλέντι είναι ασταμάτητο .
Στις οκτώ που θα κλείσω πάω για άλλα γούστα !!!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.348
Λόγω ημέρας..

View attachment 324594

View attachment 324598

View attachment 324592

View attachment 324593

View attachment 324596

View attachment 324595

ΥΓ. Πσόφησα στο γέλιο, επιτέλους νερό κατάλληλο για δίαιτα 😜🤣😁

View attachment 324597
Ασε μας κουκλίτσα μου , είπαμε σήμερα τσικνίζουμε . Εσύ παίζεις. Παίξε , Λόλα να ένα τόπι.

Reaction score
18.347
Ασε μας κουκλίτσα μου , είπαμε σήμερα τσικνίζουμε . Εσύ παίζεις. Παίξε , Λόλα να ένα τόπι.
Εμείς τσικνίζουμε κάθε μέρα. Τι φαγητά είναι αυτά που ποστάρει ο Εαρ ; Δεν αναγνωρίζω κανένα. :D Γκουρμέ αηδίες, άντε να χορτάσεις με αυτά. :D Θα αρρωστήσει.

Αμ, η Τσικνοπέμπτη ; Γιατί όλοι τρώνε ; Αυτό ήτανε για αυτούς που μετά θα νηστέψουν σαράντα ημέρες. :D

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.810
Γιατί δεν βγάζεις τα καπάκια;
Τι μας κρύβεις;
Δεν είστε έτοιμοι για αυτό το θέαμα, θα γίνει κάποια στιγμή αποκάλυψη σε βάθος χρόνου, θα συμβουλευτώ πρώτα κάνα κοινωνικο λειτουργό :biggrin:

Last edited:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.144
Οταν σας κόβουν τη μπουγάτσα να τους λέτε να το κάνουν νοικοκυρεμένα, να μένουν στοιχισμένα τα κομμάτια και από πάνω να βάζουν πραλίνα φουντουκιού.

View attachment 324647
Χωρίς την πραλίνα φουντουκιού που δεν μου αρέσει.

melina

Cargo 200
Reaction score
42.745
Χωρίς την πραλίνα φουντουκιού που δεν μου αρέσει.
πρώτη φορά τη δοκίμασα έτσι και μου άρεσε ως εναλλακτική επιλογή.
Βάλε μερεντα, βάλε μαρμελάδα μπλουμπερις, βάλε μουστάρδα, βάλε κάτι τέλος πάντων να ανοίξουν οι ορίζοντες σου.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.144
πρώτη φορά τη δοκίμασα έτσι και μου άρεσε ως εναλλακτική επιλογή.
Βάλε μερεντα, βάλε μαρμελάδα μπλουμπερις, βάλε μουστάρδα, βάλε κάτι τέλος πάντων να ανοίξουν οι ορίζοντες σου.
Οτιδήποτε εκτός από μερεντοειδή (μπλιάααχ). Αν και η μπουγάτσα μου αρέσει σκέτη. 8-)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.338
Members
38.171