Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.663
![17123153770825007579038626825311.jpg](https://www.avsite.gr/forum/data/attachment-files/2024/04/446150_af779d53aa91e6ff6f57b54a4f845568.jpg)
Βλέπω πιπεριά, βλέπω μελιτζάνες, βλέπω κρεμμύδι και σαν να βλέπω και μπάμιεςΣίγουρα όχι τσουκνίδα.
Μια ολιά λάδι ήθελε...
Έχει όσο πρέπει, οι γίγαντες είναι σχετικά βαρύ φαΐ, άμα βάλς και αρκετό λάδι γίνετε μπετό και αναγουλιαρικο.Μια ολιά λάδι ήθελε...
πράσινο κρεμμυδάκι μπόλικο.Η πρασινάδα τι είναι Τέο?
Δγιό φορές το μήνα σιάχνω κόκκινο κρέας, και πολύ είναι... Κανονικά θα έπρεπε μια φορά, ας όψεται η ανάγκη σε πρωτεΐναΜια μέρα το χρόνο φτιάχνεις και κάτι καλό!
Και εσύ μετά τι δλειά θα κάνς εδώ μέσα?Κώστα μου, μια που θα μπεις στον κόπο, φτιάξε άλλο ένα να βάζει σε spoiler τις φωτό με μπάμιες σε παρακαλώ...
Σιγά ρε μην πάθεις και τίποτα και τρέχουμε μετά να σε στανιάρουμε.Δγιό φορές το μήνα σιάχνω κόκκινο κρέας, και πολύ είναι... Κανονικά θα έπρεπε μια φορά, ασώψετε η ανάγκη σε πρωτεΐνα
Και εσύ μετά τι δλειά θα κάνς εδώ μέσα?![]()
1970, καλωσόρισες!Δγιό φορές το μήνα σιάχνω κόκκινο κρέας, και πολύ είναι...
Σιγά ρε μην πάθεις και τίποτα και τρέχουμε μετά να σε στανιάρουμε.
Πάντως εγώ 3 αυγά βλέπω και δύο μπριζόλες . Να μην λέμε και ότι θέμε έτσι ?
Γιατί όμως? Δεν είμαι και πολύ φαν των σουπών, αλλά τι κακό έχουν? Ζωμοί πρωτεϊνών δεν είναι? Από υδρογονά.. μπαρδόν! υδατάνθρακες λίγους έχουν, άσε που μπορείς και μη βάλλεις καθόλου.Πρέπει να φτιάξω ένα bot, με το που θα ποστάρει κάποιος τη λέξη "σούπα", να καίγονται και τα δύο τροφοδοτικά του σέρβερ...