JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.325
Καυτερή από την πράσινη πιπεριά ?
Το κασέρι δεν είναι τυρί;
Τι μας κρύβουν;
Κάτι παρόμοιο συμβαίνει κι εδώ. Όλα είναι τυριά, εκτός από το χαλλούμι που είναι χαλλούμι (που είναι τυρί). Έχω τυρόπιτες και χαλλουμόπιτες - όχι, δεν έχουμε τυρόπιτες με χαλλούμι.κάτσε να δεις πως το είχα μάθει, α ναι
όλα τα τυριά είναι κασέρια , εκτός από τη φέτα που είναι τυρί
Τι μαγικό έχουν; Αντιστέκονται στο photoshop του συναδέλφου;Μαγικές φακές
Καλά σοβαρά μιλάς τώρα?Τι μαγικό έχουν; Αντιστέκονται στο photoshop του συναδέλφου;
Εμένα το λες? Τέτοιες έφαγα σήμερα (σε παστίτσιο, αντί για κιμά).Καλά σοβαρά μιλάς τώρα?
Οι φακές γ@μανε, γευστικά και σαν θρεπτική αξία και σε όλα.
εχει ο σκλαβενιτης μια αρκετά καυτερή, επιπλεον τη τουρπίζω βάζοντας θκιαμ καυτερή κόκκινη πεπεριάΑντρική ?
Αν λες εκείνη την κοκκινωπή είναι καλή, η μόνη απ' όσες των Σ.Μ. που έχω οκιμάσει που αξίζει. Νταξ, αρκετά καυτερή, αλλά όχι και εντεώς αντρική. Την λες και "γλυκό σημείο".εχει ο σκλαβενιτης μια αρκετά καυτερή, επιπλεον τη τουρπίζω βάζοντας θκιαμ καυτερή κόκκινη πεπεριά
Τι τραβας βρε πσυχούλα. Στείλε κρυφά μια παρατεταμένη νότα σε 43Hz και ερχόμαστε να σε ελευθερώσουμε Λευτεριά στο κοσταλέξι , απορυθμίστε τα σαμπ των βιγκαν , ιερόσυλοι του παστίτσιου ….. η εκδίκηση τρώγεται rareΕμένα το λες? Τέτοιες έφαγα σήμερα (σε παστίτσιο, αντί για κιμά).