Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.293
capellini.

Κιμάς μοσχρίσιος λάπα , μία φορά κομμένος . Μαγεία λέμε.
Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό . Δε μ αφήνει .
Γιατί ρε χαμένε δε μπορώ ? Οταν εγώ μαγείρευα από τα 12 μου , εσύ δεν ήσουν ούτε στα μπαλάκια του μπαμπά σου . :rofl:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.293
Υποθέτω σου αρέσουν τα linguini.
Σε πρώτη ευκαιρία δοκίμασε τα capellini , no1 barilla.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.293
Λυκόπουλο , στην ηλικία σου , (δεν έτρωγα γλυκά , δεν μου άρεσαν) έβαζα κάτω , δύο μπριζόλες μοσχαρίσιες γάλακτος 500 γρ έκαστη , στον Παππά , συνοδεία , από κοντοσούβλι παππά , λουκάνικο παππά , μπιφτέκια παππά , και για τη λυγούρα , κανά δυό πίττες παππά , χορτόπιτα , τυρόπιτα , σαλάτα , τζατζίκι τυροκαυτερή , και κανά κιλό κρασί .
Ολα αυτά με τις δικές του πατάτες τηγανητές το καθένα.
Οχι όμως αθλιότητες . Γεύμα 2,5-3,5 ωρών , με την ησυχία μας.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.018
Ούτε γω τρώω γλυκά, όχι επειδή παχαίνουν, επειδή είναι άχρηστα διατροφικά, το παγωτό όμως μπορεί να είναι και αυτό άχρηστο διατροφικά αλλά το γουστάρω για τη δροσιάτ.
Ο παππάς τι είναι?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.293
Γλυκά γενικά δεν τα γουστάρω, ποτέ μου δεν τα γούσταρα. Μπορεί να φάω ένα το τρίμηνο , κι αυτό μόνο μπίτερ σοκολάτα.
Παπάς είναι η γνωστή ταβέρνα εδώ στους θρακομακεδόνες , με την ονομαστή ποιότητα , και το εξαιρετικό service.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.293
Πστ χρήστο , εγώ είμαι κρυφοπανσετάκιας .
Τι λές να τα φιάξουμε , ε? σε πάω εγώ βόλτα με το βούτυτρο . Αμα γουστάρεις και μπορείς να στο δώκω να το καβαλήσεις .
Ε ? τι λες ?

Reaction score
11.475
Λυκόπουλο , στην ηλικία σου , (δεν έτρωγα γλυκά , δεν μου άρεσαν) έβαζα κάτω , δύο μπριζόλες μοσχαρίσιες γάλακτος 500 γρ έκαστη , στον Παππά , συνοδεία , από κοντοσούβλι παππά , λουκάνικο παππά , μπιφτέκια παππά , και για τη λυγούρα , κανά δυό πίττες παππά , χορτόπιτα , τυρόπιτα , σαλάτα , τζατζίκι τυροκαυτερή , και κανά κιλό κρασί .
Ολα αυτά με τις δικές του πατάτες τηγανητές το καθένα.
Οχι όμως αθλιότητες . Γεύμα 2,5-3,5 ωρών , με την ησυχία μας.
Αυτό το αεροπλάνο, πως απόγειονόταν με τόσο βάρος, είναι απορίας άξιο :biggrin: :cry::roflmao::cry:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.018
Πστ χρήστο , εγώ είμαι κρυφοπανσετάκιας .
Τι λές να τα φιάξουμε , ε? σε πάω εγώ βόλτα με το βούτυτρο . Αμα γουστάρεις και μπορείς να στο δώκω να το καβαλήσεις .
Ε ? τι λες ?

Με πιτσικλέτες δεν πάω βόλτα :tongue: :roflmao:
IMG_20240510_093921.jpg

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.220
Members