wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.711
Στην Λάρισα, όποτε βρέθηκα, έφαγα στο "Να με θυμάσαι".
Πσυχουλα , τι τράβηξες και συ.Αλλά γιατί?
Τώρα που το συζητάμε, είχα δοκιμάσει πολύ παλιά hot dog, θυμάσαι μία καντίνα που ήταν πάνω στη Συγγρού?
Κάπου εκεί που είναι σήμερα το public.
Τώρα αυτή η ιστορία έχει πάνω από 25 χρόνια, τότε εμένα στη νέα Σμύρνη, με λέει ένας φίλος "θα σε πάω να φας ένα hot dog να γλύφεις τα δάχτυλα"
Να φανταστείς εγώ δεν ήξερα κάν τι ήταν το hot dog, δεν είχαμε τέτοιο στο χωριόμ.
Του λέω αντε πάμε να δούμε τι σκ@τα θα φάμε πάλι.
Οπότε τον βρίσκω από τότε, ακόμα τον δέρνω, έτρεχα βραδιάτικο να φάω ένα λουκάνικο σάπιο μέσα σε ένα σάπιο ψωμάκι με κέτσαπ και μουστάρδα...
Τη μεγαλύτερη όμως νίλα τη έφαγα όταν με πήγαν για φαΐ κάπου στο Χαλάνδρι σε ένα και καλά σούπερ ντουπερ μεξικάνικο, ένα σκαζμό παράδες για να φάω φουλ ντομάτα σε όλα τα πχιάτα.
Καταλαβαίντς τώρα γιατί είμαι έτσι, έχω περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια
Μη ανησυχείς, τώρα είμαι καλάΠσυχουλα , τι τράβηξες και συ.
να αναλάβει το Φορουμ τη ψυχοθεραπεία σου
Στα παιδικάμ χρόνια, αν ενθυμούμαι καλά το συγκεκριμένο μαγαζί ήταν πατσατζίδικο.Στην Λάρισα, όποτε βρέθηκα, έφαγα στο "Να με θυμάσαι".
Γιατί ρε ? στην λόλα έχω φάει και γω και μάρεσε .
Κάποιο άλλο μαγαζί θα θυμάσαι.Στα παιδικάμ χρόνια, αν ενθυμούμαι καλά το συγκεκριμένο μαγαζί ήταν πατσατζίδικο.
Ναι καθόλου απίθανο, λείπω 30 χρόνια και έχουν αλλάξει πολλά στη πόλη, συνεχίζω να χάνω επεισόδια διότι όταν πάω σαπάν δεν πάω στη πόλη , προτιμώ τη ησυχία του χωριού. Πάντως εκεί τριγύρω είχε ένα καλό παταατζιδικο, σαν έφηβος δούλευα στη Λάρσα νύχτα, στο κλείσιμο πηγαίναμε εκεί στη παλιά εθνική και τρώγαμε. Ωραία χρόνια!!Κάποιο άλλο μαγαζί θα θυμάσαι.
Σίγουρα έχει ζυμαρικό μέσα αυτό; Τ'γμσς τη μάνα λέμεΠαστίτσιο με 1 κιλό κιμά τυρί φέτα μεβγαλ και κασέρι Σοχού.
Υπερέβαλα σε όλα.......
View attachment 333421
Το ίδιο κι εδώ Αλλά η κόρη απαιτεί στο ταψι και κοτομπουκιες... Χειροποίητες, βεβαίως, βεβαίως.Μπριάμ σήμερα, με πατατούλες, κολοκυθάκια, μελιτζάνα και πολύ αγάπη!!
Δεν συμφωνώ...Τα φαγιά του Αλεξ είναι όλα τα λ7 ρε !
Δεν συμφωνώ...