Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.289
Τα κανα όπως μου αρέσουν. Ο αψήφιστης ποσότητας ντοματοχυμος από πάνω είναι από τις ευλογημένες ντομάτες ΜΟΥ!Τι τάκανες μαρή τα κεφτεδάκια ? κοκκινιστά ? Ντροπή .
Τι τρόπος είναι αυτός?Τι τάκανες μαρή τα κεφτεδάκια ? κοκκινιστά ? Ντροπή .
Άστον γλυκιά μου, ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα από μαγειρική, τζουμπανόσκλα εκτρέφειΤα κανα όπως μου αρέσουν. Ο αψήφιστης ποσότητας ντοματοχυμος από πάνω είναι από τις ευλογημένες ντομάτες ΜΟΥ!
Δεν είναι κοκκινιστα,είναι λεμονάτα!
Να η ευκαιρία, είσαι στο κατάλληλο νήμα να το αποδείξεις.ξέρω και από μαγειρική
Γιαααα δώσε οδηγίες να δω τι ξέρεις.Αυγό βράζει ο καθένας.
Δεν ξέρει, στο λέω ιγώΓιαααα δώσε οδηγίες να δω τι ξέρεις.
Γιαααα δώσε οδηγίες να δω τι ξέρεις.Κοντοσούβλι ξέρεις να φιάχνεις και να ψήνεις ?
Χάλασε ο καιρός μαναμπεραστικά
Δεν έχω άποψη για το...περιεχόμενο όμως η διαδρομή είναι υπέροχη( σε ελατοδασος με μόνο δύο ευθείες των 100 μέτρων εκάστη) και το Κρίκελλο είναι επίσης υπέροχο.Αντε,θα γνωρίσετε και το χωριό της μητέρας του Κουτσούμπα!
Γενικώς η Ευρυτανία είναι πανέμορφη. Κατά τη γνώμη μου ο πιο ενδιαφέρον νομός της χώρας από άποψη διαδρομών ορεινής ομορφιάς. Και περιοχή με πλούσια ιστορία. Επίσης και με καλή σχέση με κοψίδια, αν και τα τελευταία χρόνια κάτι ο τουρισμός, κάτι η ροπή προς το χαζογκουρμέ έχει αρχίσει να μας τα χαλάει.Δεν έχω άποψη για το...περιεχόμενο όμως η διαδρομή είναι υπέροχη( σε ελατοδασος με μόνο δύο ευθείες των 100 μέτρων εκάστη) και το Κρίκελλο είναι επίσης υπέροχο.Αντε,θα γνωρίσετε και το χωριό της μητέρας του Κουτσούμπα!
Μαεστραντζα. Το σεβιτσε οκ, δεν τρελλαθηκα.Που;
Εγώ λέω να πάμε.
Τι να πω κι εγώ? 33 χρόνια στη Λευκάδα δεν έχω βρει ούτε κύτταρο.Εγώ λέω να πάμε.
Ψάχνω να φάω και σε βρίσκω, εκεί τα μαζέψαν όλα!