Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.750
έτρεχα
Σ' ακολουθούσα...
Ο ένας πχιο κακορίζικος απ' τον άλλο :biggrin: :lolsign:

Σήμερα μαγείρεψα 3 φαγητά, έσιαξα μουσκάρι με ρύζι και λαχανικά, μπιφτέκια σχάρας με πατάτες φούρνου και μια μπάμιες για μένα, ντάξ θα τσιμπήσω κανά δγιό, τρία, ίσως και τέσσερα μπιφτέκια :biggrin:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.227
IMG_20241025_132738.jpg

🙊🙈🙉
Πόσα γραμμάρια καπνού λέει η συνταγή να βάλεις;
...μη κανεις οτι δε καταλαβαινεις... Και βρες μου μια συνταγη για λεμονι κ σκορδο για να φαω τις επομενες μερες...
Δεχομαστε και χορηγίες.. ταιστε μια μαϊμού... Καντε εναν ερανο... 🙉🙊🙈

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.750
ναι και εγω εχω τρια υλικα 🐒 View attachment 346926
Θα σε καλέσω μια μέρα σπίτι (όχι για φαΐ) να σε δείξω τα ντουλάπια, τη τροφαποθήκη και το ψυγείο...
Όταν πας στο s/m που έχς το νούς, στα ψώνια ή κοιτάς τα κουρτσούλια? :lolsign:
...γιατι, πιστευεις οτι εχω λαδι ?🐒
Update..Παρμεζανα τελος😎
Έλα να με βοηθήσεις να μαζέψω ελιές και σε δώσω ένα ντενεκέ ;)

Edit.

Εκτός από λάδι θα έχς και τη ξαδέρφη κάθε βράδυ να σε βγάζει το λάδι, 5 μέρες συνήθως με παίρνει να τις μαζέψω, 5 βράδια με ξαδέρφη!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.227
ετσι μαθαινω με εικονες, αργησες αλλα το βρηκες..
γιατι δε καταλαβαινω αναγνωση γραφη και ομιλια... :angel:
-
ναι δεν εχει βενζινα το υπεραυτοκινητο... οποτε δεν μπορω να ερθω...
-
επισης δεν εχει γκομενακια το σουπερμαρκετ, μονο στο δρομο κυκλοφορουν καποιες, ελαχιστες αξιοπροσεκτες...
ΟΜΩΣ !!!!!! εχει εμφανιστει ενα ερυθρομαλλικο αριστουργημα .... δε σου λεω τιποτα !!!
Θα σε καλέσω μια μέρα σπίτι (όχι για φαΐ) να σε δείξω τα ντουλάπια, τη τροφαποθήκη και το ψυγείο...
Όταν πας στο s/m που έχς το νούς, στα ψώνια ή κοιτάς τα κουρτσούλια? :lolsign:

Έλα να με βοηθήσεις να μαζέψω ελιές και σε δώσω ένα ντενεκέ ;)

Edit.

Εκτός από λάδι θα έχς και τη ξαδέρφη κάθε βράδυ να σε βγάζει το λάδι, 5 μέρες συνήθως με παίρνει να τις μαζέψω, 5 βράδια με ξαδέρφη!
αφου εφετο δεν εχει ελιες.... (καθοτι ελαιοπαραγωγικος ο οικος - κοινως οικογενεια) :idk:

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.452
Barilla basilico

Λιγο λαδι σε ενα τηγανι , δυο σκορδα, δυο ντοματες αρωματικες μεσαιες φετες σε μεσαια φωτια , σιγοβραζεις και σιγα σιγα λιωνεις τις ντοματες σε περιπου 20 λεπτα βαζεις 4-5-6- 7 φυλλα βασιλικου αφου τα κοψεις με το χερι και ριχνεις μεσα τα μακαρονια al dente αφου εχεις φυλαξει μισο ποτηρι απο το νερο που τα στραγγισες, για να βαλεις οσο χρειαζεται για να μην μεινουν στεγνα.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.227
ακους @Giota !!! ανταλλασω τυροκαφτερη με 2 αρωματικες ντοματες, και κανα φιλοβασιλικο κοπσε ενα κομματι και φερ'το, τον υπολοιπο αστον στη γλαστρα.
και λιγο λαδι φερε μου αυτο θα το ανταλλαξω με λαδι για το πικαπ.
και διαφορα απο μερους σου.
-επισυμανση με το χερι κοψ΄τον τον φιλοβασιλικο !!! δε παιζουμε εδω με τις δοσολογιες και τις συνταγες-κατα γραμμα!!

Reaction score
2.764
ακους @Giota !!! ανταλλασω τυροκαφτερη με 2 αρωματικες ντοματες, και κανα φιλοβασιλικο κοπσε ενα κομματι και φερ'το, τον υπολοιπο αστον στη γλαστρα.
και λιγο λαδι φερε μου αυτο θα το ανταλλαξω με λαδι για το πικαπ.
και διαφορα απο μερους σου.
-επισυμανση με το χερι κοψ΄τον τον φιλοβασιλικο !!! δε παιζουμε εδω με τις δοσολογιες και τις συνταγες-κατα γραμμα!!

Φιλοβασιλικό;;; Δε συναναστρέφομαι τέτοια άτομα…

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.834
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon