- Reaction score
- 78.589
Πέτα τη ντομάτα απ' το παράθυρο, φέρε πολύ λεμόνι. 

Δεν γίνεται αγαπητέ σπακανόριζο χωρίς ντομάτα, κανονικά βάζεις 3 ντομάτες για 4 άτομα, εγώ επειδή έχεις ντοματοφοβια θα βάλω μόνο μία, με τον τρόπο σου με έχεις επηρεάσει....Πέτα τη ντομάτα απ' το παράθυρο, φέρε πολύ λεμόνι.![]()
Πριν το δω εδώ, ποτέ δεν έφαγα ούτε είδα πουθενά με ντομάτα.Δεν γίνεται αγαπητέ σπακανόριζο χωρίς ντομάτα
Πριν το δω εδώ, ποτέ δεν έφαγα ούτε είδα πουθενά με ντομάτα.
Ακριβως!!Καλαθάκι Λήμνου η φετούλα;
Αρρωστος είσαι;
Όχι είπα να το κάψω σήμερα...λίγο θέμα έχω με το αυχενικό από το πολύ ποδήλατο...Αρρωστος είσαι;
Βραστή δηλαδή.Όχι είπα να το κάψω σήμερα...λίγο θέμα έχω με το αυχενικό από το πολύ ποδήλατο...
Θα δώσω και ένα μικρό τιπ για μαλακή και γευστική μοσχαρίσια σε τηγάνι χωρίς λάδι.
Ο μύκητας βγάζει υγρά, αρχικά η μπριζόλα βράζει και μετά βγάζεις τα μανιτάρια, ή τα τρως παρέα ή στη σαλάτα όπως θα κάνω εγώ και στο ρύζι, πολύ γεύση λέμε!!
View attachment 104846
Edit.
Χαμηλή φωτιά ξέχασα να αναφέρω.
Σε είπα στη αρχή βραστή και μετά τα βγάζεις τα μανιταρια, την αφήνεις λίγο στο τηγάνι με κλειστό καπάκι και μεσαία φωτιά....Στο τέλος φεύγουν και τα κόκαλα από το κρέας....τόσο μαλακό γίνεται.Βραστή δηλαδή.
Δεν αμφιβάλω οτι βγαίνει μαλακή και ενδεχομένως νόστιμη. Απλά οταν λες για tip να βγει η μπριζόλα μαλακή στο τηγάνι χωρισ λαδι δεν περίμενα αυτό.Σε είπα στη αρχή βραστή και μετά τα βγάζεις τα μανιταρια, την αφήνεις λίγο στο τηγάνι με κλειστό καπάκι και μεσαία φωτιά....Στη τέλος φεύγουν και τα κόκαλα από το κρέας....τόσο μαλακό γίνεται.
Τόλμα να αντισταθείς άμα μπορείς
View attachment 104849
Από ότι φαίνεται το κατέεις το πράμα.Δεν αμφιβάλω οτι βγαίνει μαλακή και ενδεχομένως νόστιμη. Απλά οταν λες για tip να βγει η μπριζόλα μαλακή στο τηγάνι χωρισ λαδι δεν περίμενα αυτό.
Το ίδιο αποτέλεσμα, περίπου, μπορείς να το πάρεις και με κλειστή στη λαδόκολλα με μυρωδικά, λαχανικά και στο φούρνο.
Η μοσχαρίσια στο τηγάνι χωρίς λαδι πρακτικά θα γίνει ψητή. Αν είναι κανονικό τηγάνι και όχι γκριλιερα που αφήνει χώρο για τα ζουμιά και μένει η μπριζόλα στην καυτή σχάρα τοτε τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για να πάρεις σωστό ψήσιμο.
Μπορώ να το φανταστώ μόνο με καθαρό φιλέτο και με 2-3 λεπτά από την κάθε πλευρά. Άλλως τε το τιπ για μαλακή μοσχαρίσια είναι θερμοκρασία δωματίου πριν πέσει στο τηγάνι και ψήσιμο rare![]()