- Reaction score
- 88.839
Ταρτάρ και bistecca alla Fiorentina

Μα, νόμιζα ότι δεν τρως γλυκά - τζάμπα θερμίδες κτλ.για τέλος παγωτό
Έχεις δίκιο για το παγωτό.Επειδη το τρώω όλο το χρόνο,έχω παρατηρήσει τα εξής:Για αρχή μπουρανί, για φαΐ κότα με ρύζι, για τέλος παγωτό με τεράστια αύξηση στη τιμή σε σχέση με πέρσι, Κούλης μέχρι να σβήσει ο ήλιος!!![]()
Γλυκά δεν τρώω, ειδικά τα σοροπιαστά, αραιά και που θα φάω σαν άνθρωπος, όχι σαν εσένα που προσπαθεί να σε ξεκάνει η γυναίκα μέσω της ζάχαρηςΜα, νόμιζα ότι δεν τρως γλυκά - τζάμπα θερμίδες κτλ.![]()
Τι φλωριές είναι τούτες?
Αγόρασες ψυγεία με κρέατα μέσα?
Παλαιωμένες είναι αστοιχείωτεΤι φλωριές είναι τούτες?
Εγώ άμα η ποδιά του κρεοπώλη δεν είναι τίγκα στο αίμα, δεν ψωνίζω![]()
Παλαιωμένες είναι αστοιχείωτε
Κρασί ταρτάρ και καρμπονάρα εξαιρετικά.
Το sirloin black Angus μέτριο. Έχω κακομάθει.
Έλα εσύ, και μην στεναχωριέσαι για τις τσουκνίδες, μην σε βάζω σε κόπο.Λοιπόν όταν ανέβω Σαλονίκη θέλω να με πας να φαω τατάκια, αλλιώς θα θυμωσω!!Και εγώ δεν θα σε αφήσω έτσι, ως αντάλλαγμα θα σε φέρω φρέσκες τσουκνίδες απ'το μπαχτσέ
![]()
Όχι δεν γίνεται αυτό, σε παρακαλώ, πρέπει να ανταποδώσω κάπως τη φιλοξενία.Έλα εσύ, και μην στεναχωριέσαι για τις τσουκνίδες, μην σε βάζω σε κόπο.
Γίνεται να φτιάξεις μια φυσιολογική πίτα με σπανάκι και κομμάτια τυριού σαν μπίλιες βολφραμίου;Όχι δεν γίνεται αυτό, σε παρακαλώ, πρέπει να ανταποδώσω κάπως τη φιλοξενία.
Θα τις σιάξω ως επιδόρπιο ή ως χωνευτικό, κοίτα μαναχά μη σ'αρέσουν και έχουμε πρόβλημα μετά![]()
Όχι, με το φυσιολογικό έχουμε πάρει διαζύγιο εδώ και πολλά χρόνιαΓίνεται να φτιάξεις μια φυσιολογική πίτα με σπανάκι και κομμάτια τυριού σαν μπίλιες βολφραμίου;
Σε τέτοια μαγαζιά, το ταρτάρ είναι πάντα η κορυφή για μένα, είναι το πιο απαιτητικό πιάτο, και ταυτόχρονα το πιο δημιουργικό. Εκεί φαίνεται ο δυνατός σεφ.Κρασί ταρτάρ και καρμπονάρα εξαιρετικά.
Το sirloin black Angus μέτριο. Έχω κακομάθει.