Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Μόλις "χτύπησα" 4 σουβλάκια από τις Ρωσίδες στην Καλλιθέα!
που ειναι αυτο μιας και μενω φαληρο?

εγω ρεβυθια σημερα... ενταξει δε τρελαινομαι αλλα χρειαζεται!

Reaction score
1.457
Οι συγκεκριμένες 2 κυριούλες που έχουν το μαγαζάκι,αν και είναι Ρωσίδες (ρωσοπόντιες μάλλον) δεν έχουν καμία,μα καμία απολύτως σχέση με αυτό που έρχεται στο μυαλό μας μιλώντας για Ρωσίδες!:D

Reaction score
8.905
Οι συγκεκριμένες 2 κυριούλες που έχουν το μαγαζάκι,αν και είναι Ρωσίδες (ρωσοπόντιες μάλλον) δεν έχουν καμία,μα καμία απολύτως σχέση με αυτό που έρχεται στο μυαλό μας μιλώντας για Ρωσίδες!:D
Γιαυτό δεν το προτιμώ....:prankster:

Σαν τον Αγκόπ με το τρίκυκλο (στέκι στον Ασύρματο, Ν. Σμύρνη / Μπραχάμι) σε πίτα σουβλάκι, τέτοιο δεν έχω ξαναφάει από τότε...;)

Τώρα όσον αφορά σε καλαμάκι (όχι πίτα), να πάτε στα φιλετάκια στην Δάφνη.... αβαθμολόγητα! :)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.185
Καλημέρα!
Πήγαινε κάνε τους ένα ρετουσάρισμα με το Dirac να φαίνονται όμορφες και μετά έλα και απο εμένα (για να φαίνομαι αδύνατος...)
Μπααα... Αυτές θέλουν Προκρούστη, καλίμπρα και ...πέταμα. :D

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.268

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.144
Λοιπόν, το προχθεσινό καπρί βγήκε πάνω από 60 κιλά, άρα σήμερις θα έχουμε φρέσκο συκωτάκι...

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Γιαυτό δεν το προτιμώ....:prankster:

Σαν τον Αγκόπ με το τρίκυκλο (στέκι στον Ασύρματο, Ν. Σμύρνη / Μπραχάμι) σε πίτα σουβλάκι, τέτοιο δεν έχω ξαναφάει από τότε...;)

Τώρα όσον αφορά σε καλαμάκι (όχι πίτα), να πάτε στα φιλετάκια στην Δάφνη.... αβαθμολόγητα! :)
εισαι κ εσυ καλοφαγας παναθεμα σε!! :p:p

ο Zizik γιατι δε γραφει που τρωει τις βρωμιες του?? :D:D:D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.476
Members
38.326
Νεότερο μέλος
Greg14