Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

S

sk4t4

Guest
Τα'χεις δει τα πόδια μου? Σαν κεφάλια ειναι :lol::roflmao::laugh::lolsign:[/QUOTE]
Σου το ξαναλεω γιατι δεν ακους:ΟΧΙ Zappa μαζι με Residents.Την επομενη φορα που θα τους ακουσεις ταυτοχρονα,μπορει να νομισεις οτι εισαι η Λερναια Υδρα!:roflmao:

Reaction score
4.173
Πολύ γέλιο ρε 'σεις :roflmao:
Λοιπόν πάω να φτιάξω τορτίγες.
Γιατί όχι;Κερνάω ότι γουστάρετε!Και τσίπουρο απο Ήπειρο έχω,που δεν το αλλάζω με τίποτα!!!!!:drinks::drinks:

S

sk4t4

Guest
Πολύ γέλιο ρε 'σεις :roflmao:
Λοιπόν πάω να φτιάξω τορτίγες.
Γιατί όχι;Κερνάω ότι γουστάρετε!Και τσίπουρο απο Ήπειρο έχω,που δεν το αλλάζω με τίποτα!!!!!:drinks::drinks:
Κατ' αρχην,εγω δεν εχω φαει ακομη,διοτι τρωω πνευματικη τροφη,εδω.:pΟσο για το τσιπουρο σου,ειμαι σιγουρος οτι ειναι νερακι μπροστα στο Βουλγαρικο τσιπουρο που φερνει απο την "πηγη" του ενας συναδελφος.Μια γουλια,και ξεραθηκες επι τοπου...:D

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Κατ' αρχην,εγω δεν εχω φαει ακομη,διοτι τρωω πνευματικη τροφη,εδω.:pΟσο για το τσιπουρο σου,ειμαι σιγουρος οτι ειναι νερακι μπροστα στο Βουλγαρικο τσιπουρο που φερνει απο την "πηγη" του ενας συναδελφος.Μια γουλια,και ξεραθηκες επι τοπου...:D
Δλδ έτσι την ακούς εσύ.:lol::lol:

Reaction score
4.173
Κατ' αρχήν,οι τορτίγες δεν βγήκαν πολύ καυτερές και πίνω ένα Sauvignon Blanc Aργυρίου,που ήταν στο ψυγείο!Στην
υγειά μας :drinks:
Έχω βάλει ένα Αμερικάνικο Βυνίλιο Sergio Mendes & the Brasil '77 - Home Coocking,επειδή είναι καλοκαιράκι και επειδή με εμπνέει!:p
Ρε 'σύ,αυτό το τσίπουρο είναι για ''εντριβές'' για το κρύωμα!:lol:Σκέτη καφρίλα:o:smg:Θάνατος.
Το θέμα είναι να έχει πχιότητα και διάρκεια :dance2:
:drinks::drinks:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Κατ' αρχήν,οι τορτίγες δεν βγήκαν πολύ καυτερές και πίνω ένα Sauvignon Blanc Aργυρίου,που ήταν στο ψυγείο!Στην
υγειά μας :drinks:
Έχω βάλει ένα Αμερικάνικο Βυνίλιο Sergio Mendes & the Brasil '77 - Home Coocking,επειδή είναι καλοκαιράκι και επειδή με εμπνέει!:p
Ρε 'σύ,αυτό το τσίπουρο είναι για ''εντριβές'' για το κρύωμα!:lol:Σκέτη καφρίλα:o:smg:Θάνατος.
Το θέμα είναι να έχει πχιότητα και διάρκεια :dance2:
:drinks::drinks:
Ωραία πραματα! :drinks:
[DOUBLEPOST=1468261699][/DOUBLEPOST]
Ρε 'σύ,αυτό το τσίπουρο είναι για ''εντριβές'' για το κρύωμα!:lol:
Αφου ειπε δεν το πίνει, βασικά δεν πίνει τιποτα, παπαριες λεει :roflmao:
[DOUBLEPOST=1468261791][/DOUBLEPOST]
Έχω βάλει ένα Αμερικάνικο Βυνίλιο
Τι ειναι το βουνιλιο ρε συ? :lolsign:

Reaction score
4.173
Ωραία πραματα! :drinks:
[DOUBLEPOST=1468261699][/DOUBLEPOST]

Αφου ειπε δεν το πίνει, βασικά δεν πίνει τιποτα, παπαριες λεει :roflmao:
[DOUBLEPOST=1468261791][/DOUBLEPOST]

Τι ειναι το βουνιλιο ρε συ? :lolsign:
Mη τον ακούς!Το χρησιμοποιεί για να καθαρίζει τις επαφές προς κόλληση :lol::lolsign:

Πάντος όχι ''μαγικό'' καλώδιο τροφοδοσίας!:roflmao::roflmao::roflmao::focus:

Reaction score
4.173
Τώρα τις έφαγα,είπια και το κρασί και είμαι στην ''100 χρόνια Σουρωτή''.Μπερπ!Με το συμπάθιο!!!
Ίσως αύριο που έχει το μενού:χταποδάκι Κορινθιακού με βιολογική φάβα Σαντορίνης!:drinks:

Reaction score
4.173
Kαλησπέρα σε όλους!
Το υποσχέθηκα χθές και έπρεπε να είμαι συνεπής!
Χταποδάκι Κορινθιακού που το μου το έδωσε φίλος,βρασμένο με λάδι,ούζο,δύο φύλλα δάφνης και μερικούς σπόρους αρωματικού πράσινου πιπεριού.
Φάβα Σαντορίνης (βιολογική),με κρεμμύδι,λάδι,ανθό αλατιού [που μάζεψα από τα βράχια
της Λεύκης (μια παραλία έκπληξη πρίν τον ''Σίμο'' στην Ελαφόνησο)] και θυμάρι (που επίσης έκοψα με έναν κόφτη ''KNIPEX'',από την Ελαφόνησο :D).
upload_2016-7-12_22-42-15.png

Τώρα είδα τι βλακείες έγραφα χθες.Το ''πάντως'' με όμικρον :o και κάποια άλλα...
Τέλος πάντων,έχω ''θέμα''.Σας ζητώ συγνώμη!:drinks:

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Όπως είχε πει ο Σελντονίδης, όταν μία γυναίκα είναι θυμωμένη, πιθανότατα απλώς πεινάει.

Εσήμερα εφάγαμε ζάχαρη. Τσίζκεϊκ, φρεντς τόουστ, πορτοκαλαδα. Όλα παραγωγής μας. Μου.

τσιζ.jpg

Μετά από μία τέτοια σακχαρική τζούρα, όλα είναι ωραία. ΤΟΤΕ πετάς ένα ωραίο «αγάπη μου ένας diffusor στο σαλόνι θα ήταν υπέροχος -- από άποψη διακόσμησης βεβαίωςβεβαίως!». Η επιλογή της λέξης diffusor είναι σκόπιμος· κατά το γνωστό αν δεν μπορείς να τους πείσεις, προσπάθησε να τους μπερδέψεις.

Τελικό: Ζάχαρη - Παντόφλα 1-0

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.865
γεια! και καλη ορεξη, το διαιτολογιο μου...συνηθως περιλαμβανει... ξυλο και φρικη.. σημερα ειδικα...θα φαω πολυ... εδω.. μας μεγαλωνουν τις ποσοτητες (της παραπανω) τροφης για να δουμε αν θα την βγαλουμε καθαρη... και εναντια στα προγνωστικα...

αλλα εχω σχεδιοοοοοοο ....huhuhu... ;-D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.488
Members