- Reaction score
- 5.359
Ένα θα σου πω.... Αύριο θα ανάψω κάρβουνα για για στήθος κοτοπουλόπουλο....Καλώς το παιδί!
Χθες το απόγευμα εσιαξα λαδερό αρακά στην κατσαρόλα με πατατουλες και καροτακι και σε σκεφτόμουν!
Ένα θα σου πω.... Αύριο θα ανάψω κάρβουνα για για στήθος κοτοπουλόπουλο....Καλώς το παιδί!
Χθες το απόγευμα εσιαξα λαδερό αρακά στην κατσαρόλα με πατατουλες και καροτακι και σε σκεφτόμουν!
Με την πετσουλα του ή φιλεταρισμενο;Ένα θα σου πω.... Αύριο θα ανάψω κάρβουνα για για στήθος κοτοπουλόπουλο....
Ούτε αλάτι......Με την πετσουλα του ή φιλεταρισμενο;
Γ@ματα......Τι έπαθες Dretman? Τι χάλια είναι αυτά που διαβάζω?
Με αυτά τα άνοστα που τρως ρε κερατά, θα ' ρθει η στιγμή που θα ζηλέψεις τις φακές μου.....Γ@ματα......
Πάω για δεύτερη βδομάδα διατροφής...
Μπας και βγούμε με αξιοπρέπεια ζμπαραλία...... Αλλιώς με βλέπω στα βραχάκια μαζί με τους γλάρους....
Άσε τα σάπια ρε αφού είσαι ψηλό παλικάρι και δεν φαίνονται τα κιλά....Γ@ματα......
Πάω για δεύτερη βδομάδα διατροφής...
Μπας και βγούμε με αξιοπρέπεια ζμπαραλία...... Αλλιώς με βλέπω στα βραχάκια μαζί με τους γλάρους....
82...Άσε τα σάπια ρε αφού είσαι ψηλό παλικάρι και δεν φαίνονται τα κιλά....
Αν είσαι διψήφιος είσαι άρχοντας...
Μια χαρά είσαι, άσε τα χορταρικά στα καημένα τα ζωάκια.82...
1,80...
Νταξ, δεν το λες χάλια...
Φέτες είναι μωρέ, απλά είναι ψωναρα και κάθε άνοιξη τον πιάνει το άγχος της παραλίας....Άσε τα σάπια ρε αφού είσαι ψηλό παλικάρι και δεν φαίνονται τα κιλά....
Αν είσαι διψήφιος είσαι άρχοντας...
Εεεε.......Φέτες είναι μωρέ, απλά είναι ψωναρα και κάθε άνοιξη τον πιάνει το άγχος της παραλίας....
Και όταν φτάσει η ώρα των διακοπών αντί για κολύμπι και ηλιοθεραπεία, πλακωνεται στις μπύρες και στα κοψίδια..
Άντε τώρα βγάλε εσύ άκρη με δαύτον...
Ρε αεί παενε από δω κάθομαι και ασχολούμαι..82...
1,80...
Είμαστε περίπου στα ίδια. Εγώ δηλαδή είμαι σχεδόν 10 κιλά πιο ψηλός...82...
1,80...