- Reaction score
- 5.359
Όχι δίαιτα λέμε.....Γιατρέ μου έχασα 7 κιλά σε συνδυασμό με 35 λεπτά διάδρομο καθημερινά.
Δεν κρύβω πως μου λείπουν τα κρέατα και οι πίτσες αλλά ήρθε η ώρα για δίαιτα.
Καθαρή διατροφή...!!!
Όχι δίαιτα λέμε.....Γιατρέ μου έχασα 7 κιλά σε συνδυασμό με 35 λεπτά διάδρομο καθημερινά.
Δεν κρύβω πως μου λείπουν τα κρέατα και οι πίτσες αλλά ήρθε η ώρα για δίαιτα.
Πεθύμησα προβατίνα βρε !Όχι δίαιτα λέμε.....
Καθαρή διατροφή...!!!
Ετοιμαζόμαστε να πάμε κρεοπωλείο... Στη περίπτωση έπεσες...Πεθύμησα προβατίνα βρε !
πότε θα σιάξεις να έρθω;
Σε πόσο χρόνο;Γιατρέ μου έχασα 7 κιλά σε συνδυασμό με 35 λεπτά διάδρομο καθημερινά.
Αν σου φέρω αρνητικό τεστ να έρθω;Ελα αύριο... Είναι έτοιμη η φουφου...
Ελα εσύ και ας είναι και θετικο...Αν σου φέρω αρνητικό τεστ να έρθω;
Με σύριζα;
Την Κυριακή είχαμε πει πως θα πηγαίναμε για περπάτημα......Ετοιμαζόμαστε να πάμε κρεοπωλείο... Στη περίπτωση έπεσες...
Να "τσιμπήσω" 4-5 κιλάκια;
Θα φτάσουν...
Ελα αύριο... Είναι έτοιμη η φουφου...
Το πρωί.......Την Κυριακή είχαμε πει πως θα πηγαίναμε για περπάτημα......
Είναι ακριβώς όσο και η πείνα μου, βασικά όχι ακριβώς, έπαιξε ένα μπιφτέκι και μισό πχιάτο ρεβύθια επιπλέονOι μερίδες του Μπρέτσου είναι πάντα XL.
Οχι s,m,l , XL ΛΈΜΕ.
Oι μερίδες του Μπρέτσου είναι πάντα XL.
Οχι s,m,l , XL ΛΈΜΕ.
'
;
'
Σε άλλα νέα της ημέρας εδω σήμερα έπαιξαν σνίτσελ χοιρινά , με βραστά λαχανικά , του μπαρμπα στάθη , η μεξικάνα που λέει , σωταρισμένα με λίγο βούτυρο LURPAC , χοντρό αλάτι και σκόρδο.
Μιάμιση γαβάθα ρεβίθια, μια σαλάτα, πέντε μπιφτέκια και ένα τέταρτο γραβιέρα, είναι μια νορμάλ ποσότητα για ένα απλό γεύμα. Δεν καταλαβαίνω τι σας κάνει εντύπωση.....!Είναι ακριβώς όσο και η πείνα μου, βασικά όχι ακριβώς, έπαιξε ένα μπιφτέκι και μισό πχιάτο ρεβύθια επιπλέον
Μιάμιση γαβάθα ρεβίθια, μια σαλάτα, πέντε μπιφτέκια και ένα τέταρτο γραβιέρα, είναι μια νορμάλ ποσότητα για ένα απλό γεύμα. Δεν καταλαβαίνω τι σας κάνει εντύπωση.....!