JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.342
Πίσω ο άλλος τα κοιτάει με μισό μάτι.
Πίσω ο άλλος τα κοιτάει με μισό μάτι.
Δε λέω, καλό ακούγεται, αλλά...ομελέτα με τους κρόκους άθικτους...δεν έχω ξαναξαναματαδείΟμελέτα με πιπεριές, ντομάτα, κατσικίσιο τυρί, ελιά και σουτζούκι.
View attachment 344529
Μετά σκεπάστηκε με καπάκι και συνεχίστηκε το ψησιμο , απλα είναι πιο όμορφο για τη φωτόΔε λέω, καλό ακούγεται, αλλά...ομελέτα με τους κρόκους άθικτους...δεν έχω ξαναξαναματαδεί
Εγώ πάντως ομελέτα δε βλέπω, μόνο κάτι αυγά .Ομελέτα με πιπεριές, ντομάτα, κατσικίσιο τυρί, ελιά και σουτζούκι.
View attachment 344529
Τώρα τι να πω …. Δε βλεπς !! Πιλότος πράμα Ε αφού είπα ότι μετά την καπάκωσα, οπότε άσπρισεΕγώ πάντως ομελέτα δε βλέπω, μόνο κάτι αυγά .
Δεν έχουμε δει βέβαια κάποια απόδειξη γι' αυτό.Δε βλεπς !! Πιλότος πράμα
Τι τραβάς και συ βρε ψυχούλα!!Ρε σείς έχω θέμα , δεν με αφήνει να ανεβάσω πραγματικό μέγεθος ή έστω και μεγάλο, πρέπει να το κάνω μόνο ως thumbnail , γιατί ?
Θ ανοίξω και μερικές δικές μου να δω το «μέσα« τους…Αριστερά τομάτα φυσική από μπαξέ.
Δεξιά μία από S/M που είχε και ένα αυτοκολλητάκι κολλημένο επάνω της.
Μεταλλαγμένες και γενετικά τροποποιημένες και δε συμμαζεύεται.
View attachment 344574
Όταν τα λέω γω δω και χρόνια με λέγατε ψεκασμένο, μη τώρα μπω στη διαδικασία και κάτσω να αναλύσω όλες τις πλαστικές συσκευασίες που πωλούνται πλέον όλα τα τρόφιμα και τις επιπτώσεις στη υγειά... Άστο καλύτερα...Αριστερά τομάτα φυσική από μπαξέ.
Δεξιά μία από S/M που είχε και ένα αυτοκολλητάκι κολλημένο επάνω της.
Μεταλλαγμένες και γενετικά τροποποιημένες και δε συμμαζεύεται.
View attachment 344574