Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.974
Λένε τίποτα τα sandwich τους; όλο λέω όποτε περάσω από εκεί να πάρω, αλλά δεν παίρνω ποτέ :D

Σε άλλα νέα... σήμερα δεν κάνω ζυμαρικά...

Νιόκι πατάτας με parmigiano reggiano gran riserva 60 μηνών ωρίμανσης, καπνιστή χοιρινή ωμοπλάτη σβησμένη με tequila, την μαγική μου κόκκινη σάλτσα... :D

IMG_20241119_160241.jpg

IMG_20241119_162328.jpg

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.976
Σάντουιτς, μετρια ακομα και για τζανκ φουντ.. για μια στο τοσο οχι τοσο χαλια.. 🙊🙉🙈

TGD

Reaction score
8.580
Aμφισβητώ τους πάντες.
Αλλά όχι τα ζυμαρικά.
Στην Ιταλία μου είπαν ότι -οσον αφορά τα ξερά ζυμαρικά- όσο πιο ανοιχτό χρώμα τόσο καλύτερα. Όταν στεγνώνουν σε φούρνο το χρώμα σκουραίνει και όσο υψηλότερη θερμοκρασία τόσο πιο σκούρο το χρώμα και τόσο πιο δυσπεπτα γίνονται.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.466
Λένε τίποτα τα sandwich τους; όλο λέω όποτε περάσω από εκεί να πάρω, αλλά δεν παίρνω ποτέ :D

Σε άλλα νέα... σήμερα δεν κάνω ζυμαρικά...

Νιόκι πατάτας με parmigiano reggiano gran riserva 60 μηνών ωρίμανσης, καπνιστή χοιρινή ωμοπλάτη σβησμένη με tequila, την μαγική μου κόκκινη σάλτσα... :D

View attachment 349997

View attachment 349998
Αυτό που το πιάτο σου είναι πάντα μισογεμάτο με "σκοτώνει" ρε φίλε... :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.042

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.042
.... ενταξη, εχω χασει 3-4 κιλα ... και προβλεπεται να χασω αλλα 2-3 μεχρι τελος του χρονου.
(θα τα παρω σε δισκους βεβαια)
Έτσι όπως το πας διατροφικά θα χρειαστεί να πουλάς δίσκους για να καλύψεις ιατρικά έξοδα, θα πας χαμένος μαϊμού, παρτο λίγο αλλιώς...
Τι θα κάνω με σένα?
Με έχς πολύ προβληματίσει, πρέπει να πάρω δραστικά μέτρα με σένα, κάτι θα σκεφτώ!!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.976
... φτιακσε μου ενα φτηνο/απλο διαιτολογιο που να μπορω να ακολουθησω.
'η παμε να παρουμε πραματακι απο σουπερμαρκετ, οπως εχουμε πει.
- σιγα τα λεφτα που θα πιασουν οι δισκοι μου ουτε το ενα 1/10ο δε πιανουν -
buy low sell high λεει ο Αλαν το αλανι.... και εγω μαντεπσε τι εκανα οταν μου τα λεγε...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.042
Ψηλά στη λίστα με το διαιτολόγιο παίζει και το ένα χέρι ξύλο, έτσι έχω μάθει γω να επιβάλλομαι σε όσους αγαπάω :lolsign:
Όσο για το διατροφικό διαιτολόγιο θα πάμε στους αγρούς, όχι στο s/m :biggrin:

Reaction score
23.365
Αυτά τι είναι καλέ? View attachment 350020

Αυτό δεν είναι σάντουιτς, είναι ψωμί με προκάτ πατάτες, μια τηγανιά πατάτες έχει μέσα, κάπου έλεος!!
κάτι ελιές που με φέρανε απο Κρήηηητη (δεν θυμάμαι πως τις λεν)

κατά τα άλλα 3 αυγά, 2 φέτες μπεικον, μια προσούτο, αβοκαντο και ένα τυράκι πρόστυχο με πιπέρι και ρίγανη (αν θυμάμαι καλά)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.976
...ερχομαι να μαζεπσουμε ελιες , εχω να αποφυγω και κατι θεματα επαγγελματικης παραφυσης, αλλα κυριως αισθηματικου τυπου. :boast:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.483
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134