Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.598
Λεφτά για μπιχλιμπίδια για τα ποδήλατα και για Forerunner έχεις, λεφτά για μάσα δεν έχεις! Ε, βέβαια!:p

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.705
Δεν έχω ρε φίλε, πάντα ήμουν φτωχός, πλην τίμιος, μπάμιες στις λαϊκές πουλάω για να επιβιώσω, έτσι βγάζω τα πρός το ζήν.
Ότι δημοσιεύω είναι δώρα από υπηρεσίες που προσφέρω σε θείες... :biggrin:

Να ορίστε άμα δεν με πιστεύεις, πριν λίγο έδωσα απλόχερα χαρά και με έδωσε μια θειάρα λίγο τραχανά να φάω
IMG_20241220_150346.jpg

Γιατί άμα περιμέντς απ'τη μαϊμού... Σώθκες :lolsign:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.213
Μαϊμού παίζει περίσσευμα?
Πεινάω και δεν έχω φαΐ, ούτε λεφτά έχω...
.... και εγω ετσι ειμαι και παλι, τωρα.
Ειχε φαγητο, ειχε ομως και κοσμο, και εγω ειμουν με χανγκοβερ απο το προηγουμενο βραδυ (γιατι μπορει να μην εχω να φαω, αλλα βρισκω να πιω που και που), και δεν ειχα διαθεσιμο κοντεινερ να παρω αυτα που δεν εφαγα.

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.705
.... και εγω ετσι ειμαι και παλι, τωρα.
είμαι σε χειρότερη θέση μαϊμού, μπήκε ο χειμώνας και εκτός από φαΐ δεν έχω ούτε θέρμανση, όταν είμαι μόνος ζεσταίνομαι διά της τριβής, όταν είμαι με τις θείες ζεσταίνομαι διά της αγκαλιάς, είμαι να με κλαίν οι ρέγγες σε λέω :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.705
Σε καταλαβαίνω, εγώ όμως μπορείς να καταλάβεις σε τι κατάσταση έχω περιέλθει...? Αναγκάζομαι να βοσκάω στα λιβάδια και αντί να μου συμπαρασταθούν εδώ μέσα, με κοροϊδεύουν, μου πειράζουν τις φωτό με τη βοσκή που ανεβάζω και έχω πέσει θύμα μπόουλινγκ από πάν.
Τι νομίζεις, οι μπάμιες δεν με αρέσουν, από ανάγκη τρώω τόσο συχνά επειδή τις έχω έυκαιρες λόγο της δουλειάς μου στη λαϊκή
Δεν φτάνει που η ζωή μου έχει φερθεί αλύπητα, με πατάνε να πάω και πχιο κάτ, μη σου τύχει σε εύχομαι... :lolsign:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.816
Members
38.242
Νεότερο μέλος
ldrossos