Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.881
Μαρή εγώ για σένα δουλεύω!! :roflmao:

Τέσπα, εμένα δε μ αρέσουν, είναι στεγνές και στουπώνω, με πέφτουν κομμάτι βαριές.

Reaction score
16.458
Φακές σήμερα , κοντοσούβλι χοιρινό - πρόβειο αύριο , παρέα με λουκάνικα -χοιρινά πάντα , και κάτι black angus μοσχάρια , όλα στα κάρβουνα.
Εχω ρέντα αύριο .
Φακες με λουκάνικα μέσα και πάστα για συνοδεία.Δεν υπάρχουν αποδείξεις.

Δεν ξέρω,αλλά όλοι νηστεύουμε σήμερα με λουκάνικο?

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.995
Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι διανύουμε τη περίοδο της τσουκνίδας, τώρα είναι η καλύτερη εποχή για όσους θέλουν να κάνουν μπάζα, ξεχυθείτε στους αγρούς!!
Δώσε και οδηγίες. Πώς την μαζεύουν και πώς την χειρίζονται μετά για να μην μας δαγκώσει?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.881
Δώσε και οδηγίες. Πώς την μαζεύουν και πώς την χειρίζονται μετά για να μην μας δαγκώσει?

Δεν δαγκώνουν αυτή τη περίοδο, είναι αφράτες και δεν έχουν βγάλει ακόμα αγκαθάκια, μπορείς να τις μαζέψεις απαλά με γυμνά χέρια ή με γάντια, τις πλένεις, τις ψιλοκόβεις και είναι έτοιμες για μαγείρεμα

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.535
Ρε Κώστα, εδώ μιλάμε για τσουκνίδες κι εσύ μας βάζεις μαλακ13ς κρέατα; :p

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.030
Ε, νταξ, USA prime black Angus είναι, με ωρίμανση της προκοπής, δεν τα λες και μλκιες κρέατα.. 😂🤣😂😁

3,5 μέρες ανοιχτά στο ψυγείο να αερίζονται, και 12 ώρες έξω, θερμοκρασία δωματίου.

Θα σας δείξω και "ψημένα" πως είναι, δηλαδή "ζεσταμένα" για να τα λέμε και σωστά.

Reaction score
214
Ε, νταξ, USA prime black Angus είναι, με ωρίμανση της προκοπής, δεν τα λες και μλκιες κρέατα.. 😂🤣😂😁

Θα σας δείξω και "ψημένα" πως είναι, δηλαδή "ζεσταμένα" για να τα λέμε και σωστά.
Με τόσο λιπακι που έχουν μέσα τύφλα να χει το ribeye...
Πολύ δυνατα κομμάτια για κόντρα..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.030
Να σου πω την αλήθεια, τα προτιμάω από rib eye σε ίδιας ακριβώς ποιότητας κρέας, ίδιο μοσχάρι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.169
Members
38.299
Νεότερο μέλος
icaris