Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.458
Εμείς που δεν ξέρουμε?Να πάμε να φτιαξουμε μόνοι μας?! :biggrin:
Ετοιμάζω Banana cake.Περιμενω εκλεκτό επισκέπτη.
Έχει μια πολύ εύκολη συνταγή το Live Kitchen. Στο ίνσταδραμ και στο φέσιμπουκ. Τη φτιάχνω συχνά και είναι τέλεια.
Είναι το μόνο γλυκό που φτιάχνω γιατί τα γλυκά θέλουν αυστηρή ακρίβεια και με καταπιέζουν.

Reaction score
16.595
Έχει μια πολύ εύκολη συνταγή το Live Kitchen. Στο ίνσταδραμ και στο φέσιμπουκ. Τη φτιάχνω συχνά και είναι τέλεια.
Είναι το μόνο γλυκό που φτιάχνω γιατί τα γλυκά θέλουν αυστηρή ακρίβεια και με καταπιέζουν.
Είναι στο φούρνο.Κανω πάντα παραλλαγές σ αυτό το ψωμί ή κέικ….Σημερα έβαλα κομματάκια σοκολατας με licorice — γλυκορνίζα και buttermilk δικήσ μου επινόησηs,επειδή δεν είχα του εμπορίου.Επισης έβαλα και καβουρδισμένα αμερικάνικα καρύδια Pecan.
ΣυντοχρονωΣ,μαγείρεψα και κοτ μπουλαρ δικά μου με σως μανιταριων, ρύζι Γιασμίν και μπρόκολο σαλάτα που αρέσει πολύ του επισκέπτη μου!

Report από το φούρνο:

IMG_6314.jpeg

Attachments

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.458
Είναι στο φούρνο.Κανω πάντα παραλλαγές σ αυτό το ψωμί ή κέικ….Σημερα έβαλα κομματάκια σοκολατας με licorice — γλυκορνίζα και buttermilk δικήσ μου επινόησηs,επειδή δεν είχα του εμπορίου.Επισης έβαλα και καβουρδισμένα αμερικάνικα καρύδια Pecan.
ΣυντοχρονωΣ,μαγείρεψα και κοτ μπουλαρ δικά μου με σως μανιταριων, ρύζι Γιασμίν και μπρόκολο σαλάτα που αρέσει πολύ του επισκέπτη μου!

Report από το φούρνο:

View attachment 359657
Η συνταγή που ανέφερα είναι για πορτοκαλόπιτα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.465
Members
38.325
Νεότερο μέλος