Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.927
Φαίνεται τέλεια.
Σκώθκα το πρωί, ήπχια καφέ, έσιαξα τη πίτα, έφυγα για προπόνηση με το ποδήλατο, γύρσα είχε ψηθεί η πίτα, τη έκανα πακέτο και τη πήρα μαζίμ. Συνεχίζω το κλάδεμα και ωστόσο έχω βάλει στο φούρνο μπιφτέκια να ψήνονται, θα γυρίσω θα σιάξω και λίγο ρύζι και γίναμε και σήμερα.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.947
Σήμερα έφτιαξα γιουβέτσι με αρνάκι στην γάστρα.
Χωρίς σάλτσα με ψιλό κριθαράκι που κατάφερα και το έκανα σπυρωτό και δεν το κόλλησα.
1000000973.jpg

Το αρνάκι ψήθηκε για 3 ώρες σε σιγανή φωτιά και μετά για άλλα 45 λεπτά, μαζί με το κριθαράκι με τον ζωμό του.

Και επειδή από αύριο κάνουμε κάποια νηστεία, προμηθεύτηκα από προχθές ένα 2κιλο μπαστούνι χαλβά αμύγδαλο.
Αλλά επειδή μου αρέσει πολύ, ήδη έφαγα το μισό.
1000000974.jpg

Ωραίο γλύκισμα, αν μάλιστα το συνδυάσεις μαζί με πορτοκάλι γίνεται φανταστικό. Μανιφίκ.

Reaction score
144
Κλαδεύω σήμερα τις ελιές, διάλειμμα γιά κολατσιό, τυρόπιτα με φέτα, γραβιέρα και κεφαλοτύρι View attachment 360404
Ειναι για δίαιτα αυτο ? Ετσι φαίνεται.
Χωρίς σάλτσα με ψιλό κριθαράκι που κατάφερα και το έκανα σπυρωτό και δεν το κόλλησα.
View attachment 360504

Το αρνάκι ψήθηκε για 3 ώρες σε σιγανή φωτιά και μετά για άλλα 45 λεπτά, μαζί με το κριθαράκι με τον ζωμό του.

Και επειδή από αύριο κάνουμε κάποια νηστεία, προμηθεύτηκα από προχθές ένα 2κιλο μπαστούνι χαλβά αμύγδαλο.
View attachment 360507

Ωραίο γλύκισμα, αν μάλιστα το συνδυάσεις μαζί με πορτοκάλι γίνεται φανταστικό. Μανιφίκ.
Θα μου στείλεις μαζι με τα πλακάκια ? Βαλτο κι αυτο.

ΠΑΝΑΦΥΓΩ λεμε. Κακώς μπήκα εδω μέσα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.927
View attachment 360504

View attachment 360507

Μη τρώς πολύ χαλβά, παχαίνει, δεν ομορφαίνει :lolsign:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.532