Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;






costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
59.322
Reaction score
145.551
Χθεσινοβραδυνά, εψησα 6 μπριζόλες flat iron από black Angus.

Εδώ κομμένα τα 2 από τα 6.

1000015492.jpg


1000015493.jpg


Παρότι δεν έχει καλό marbling αυτή η κοπή, είναι πολύ μαλακό κρέας, αλλά οκ, σαφώς υποδεέστερο του rib eye.
 
Last edited:





bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
18.819
Reaction score
55.204
Ντιουρασελ οι μπαταρίες η έχεις και βοηθό?
Από 17 χρονών εκπαιδεύομαι να τα καταφέρνω όλα μαναχός, οργάνωση χρειάζεται, καθαρό μυαλό και ελάχιστο χρόνο ;)
Πρόλαβα έκανα και 70km προπόνηση με το ποδήλατο :biggrin:
 



abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
82.636
Reaction score
109.029
Το καθαρό που λες θα περάσει από ελέγχους; :rolleyes:
 



costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
59.322
Reaction score
145.551
Και για γλυκό, έχω αυτό:

1000015513.jpg


Kobe Wine wagyu Beef is a special grade of beef that comes from the Tajima-gyu breed of cattle found in Japan’s Hyogo Prefecture.

The legend surrounding Kobe beef has long been a source of fascination. Folklore tells of cows enjoying classical music, massages with sake and diets based on beer.

Kobe beef is prized for its flavour, marbling, and texture. It’s buttery, smooth, melt-in-your-mouth texture and qualities make it different to any other meat on Earth..
 





Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.462
Μηνύματα
3.053.431
Members
38.563
Νεότερο μέλος
Electr
Top