- Reaction score
- 103.705
Φτάνει βρεεεε... 
Άμα ανέβαζα κάθε μέρα σουβλάκια θα με μάλωνες?Φτάνει βρεεεε...![]()
Άρα δύο είναι τα τινά.Όχι γιατί είναι φαγητό για ανθρώπους.![]()
Δεν νευρίασα.Απλα δεν θέλω να τον αποθαρρύνεις από το να βάζει τις λιχουδιές του.
λιχουδιές
Θα σε μαλωνα εγώ για την αταξία σου.Άμα ανέβαζα κάθε μέρα σουβλάκια θα με μάλωνες?
Ακριβως!Τσουκνιδες,μπροκολο,φασολάκια ….Παρακαλω κάνε μου και χόρτα βραστά!
Σήμερα είχαμε τη συζήτηση - αφού δεν έχουμε το προνόμιο να το προμηθευτούμε εύκολα -του Kobe wagyu beef.Και για γλυκό, έχω αυτό:
View attachment 360868
Kobe Wine wagyu Beef is a special grade of beef that comes from the Tajima-gyu breed of cattle found in Japan’s Hyogo Prefecture.
The legend surrounding Kobe beef has long been a source of fascination. Folklore tells of cows enjoying classical music, massages with sake and diets based on beer.
Kobe beef is prized for its flavour, marbling, and texture. It’s buttery, smooth, melt-in-your-mouth texture and qualities make it different to any other meat on Earth..
Άμα είσαι και πασοκτζού, σε παντρεύομαι!!Δεν νευρίασα.Απλα δεν θέλω να τον αποθαρρύνεις από το να βάζει τις λιχουδιές του.
Χορταινω βλέποντας τα….,τα πράσινα ειδικά!
Σηκώνω τα χέρια ψηλά και ψηφίζω λευκό/ακυρο.Άμα είσαι και πασοκτζού, σε παντρεύομαι!!![]()
Ενώ τα τσουκνίδια είναι τζαμπαντάνΣήμερα είχαμε τη συζήτηση - αφού δεν έχουμε το προνόμιο να το προμηθευτούμε εύκολα -του Kobe wagyu beef.
Αυτοί που το δοκίμασαν περιέγραψαν την γεύση στο στόμα ως : αφρός,λουκούμι,σύννεφο….
400€- 600€ το κιλό.
1000€ το κιλό σε ρεστωραν. 100€ τα 100 γραμμάρια στο Κομπε Της Ιαπωνίας.
Για να μη σβήνεις την τιμή πια.Ενας μύθος αποκαλύπτεται.
Πφφφφφ...Θεϊκές γαρίδες Κοιλάδας, φρέσκο καλαμάρι, καταπληκτικός ταραμάς, καραβίδες.