- Μηνύματα
- 3.503
- Reaction score
- 11.588
Το ίδιο φαγητό με τον μπρετσο ;; !!!!



Για πόσα άτομα;Έριξα μέσα στο μαντέμι βούτυρο, μόλις τσιτσίρισε έριξα 750γρ φρεσκοκομμένο κιμά 1 πέρασμα, άφθονο αλατοπίπερο, και μόλις πήρε χρώμα έριξα 6 αβγά, καλό ανακάτεμα συνεχώς και σε 2 λεπτά έτοιμο.
Σούπερφουντ. Και λίγο Ω3 στο τέλος.
Δεν έχει φωτογένεια, φωτογραφία δε χρειάζεται.
Ίσα ίσα, μέσα κόκκινο θα παραμείνει!Τι; Θα το ψήσεις;![]()
Στο χωριό μου λένε: "κρέας ωμό, ψάρι ψημένο".Ίσα ίσα, μέσα κόκκινο θα παραμείνει!
Medium rare προς rare.
Πάντα πολύ ελαφρύ ψήσιμο, στους 180° για 10' από κάθε πλευρά.
Είναι φρεσκοτατα τα ψάρια από Επανομή, χθεσινοβραδυνά.
ΥΓ. Προσπαθώ να στείλω τη γυναίκα να μάθει να φτιάχνει σεβιτσε και καρπατσιο..
Στο χωριό μου λένε: "κρέας ωμό, ψάρι ψημένο".
Ζείτε επικινδύνως.Δηλαδή όντως, ωμό το τρως το κρέας όπως λένε στο χωριό'ς;
Στο δικό μ' το χωριό, είμαστε σα τις αρκούδες και τους λύκους, φωτιά δεν ανάβουμε για να φάμε.![]()
Όλοι όσοι τρώνε ταρτάρ, σεβιτσε και καρπατσιο, τατάκι και σούσι.Ζείτε επικινδύνως.![]()