Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.164
Σαρμάδες χωρίς δε λένε ρε.
Με τα ανάλογα μπαχαρικά-μυρωδικά, λέν και πάρα λέν.
Με κιμά δεν γουστάρω αυτού του είδους τις παρασκευές επειδή γίνεται βαρύ ως φαΐ, γεμιστά, λαχανοντολμάδες κλπ.
Θα με πεις, εσύ τρώς σπεντζοφάϊ ως κυρίως πχιάτο, ο κιμάς στους ντολμάδες θα σε πειράξει... :lolsign:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
43.876
Δεν κάνω πλάκα, σήμερα έσιαξα τριβελάκι για τα γατιά, άδειασα από πάν και μια κονσέρβα μουσκαρίσα και το κατασπάραξαν, έγλειφαν και τα νύχια τους σε λέω!!
Αν το ανέβαζα θα έπαιρνα πολλά λάικ :biggrin:
... Τάισε μια μαιμου μπορείς, δες τη σκοτεινη πλευρα της...γαστονομικης...😎😇

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.330
Θα με πεις, εσύ τρώς σπεντζοφάϊ ως κυρίως πχιάτο, ο κιμάς στους ντολμάδες θα σε πειράξει...
Ρε χαμένε ! λουκάνικα ψητά με πατάτες τηγανητές δεν τρώς ?
Σου φαίνεται περίεργο ?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.164
... Τάισε μια μαιμου μπορείς, δες τη σκοτεινη πλευρα της...γαστονομικης...😎😇
Μπορώ άμα θες να σε μάθω να μαγειρεύεις, να σε ταΐσω δεν παίζει :biggrin:

Πρώτο μάθημα θα ξεκινήσουμε με μπάμιες φυσικά, με τη θκιάμ συνταγή για μπάμιες μπορείς να βγάλεις μέχρι και γκόμενα ;)
Ρε χαμένε ! λουκάνικα ψητά με πατάτες τηγανητές δεν τρώς ?
Σου φαίνεται περίεργο ?
Φυσικά και θα φάω, σαν άνθρωπος μια στο τόσο, προψέ είχα λουκάνικα με πατάτες φούρνου.
Βρήκα ωραίο λουκάνικο και δεν άντεξα στο πειρασμό, δεν το βάζω όμως συχνά στη διατροφή μου, και ειδικά όταν πρόκειται για όλα αυτά τα σάπια που κυκλοφορούν ευρέως ;)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.330
Οι ρε χαμένε , δεν παίρνω σάπια .
Του χασάπακλα παραγγελιά για μένα , με έξτρα μπούκοβο , χοιρινά από λαιμό που διαλέγω εγώ και τα φιάχνει μπροστά μου τα γεμίζει σε φυσικό έντερο , πλυμένο πάλι μπροστά μου , και μετά τα κρεμάει με ταμπελάκι δικό μου να στεγνώσουν λίγο , τρείς τέσσερις μέρες , μετά αναλαμβάνω εγώ τα περαιτέρω .

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.607
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds