Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.432
@Dimifoot

Προσπαθώντας να προλάβω τον πιθανό εμετό από την πιο πάνω φωτογραφία, αναρτώ τα κατορθώματά μας με τον @pankrok, την προηγούμενη Πέμπτη:

T-bone
20250724_195732.jpg

Tomahawk
20250724_195727.jpg

Κι οι δύο σε medium rare ψήσιμο, δεν έμεινε ίχνος κρέατος πάνω τους - αν μπορούσαμε να γλείψουμε τα κόκκαλα, θα το κάναμε! :biggrin:

Η Tomahawk αποδείχθηκε πιο ζουμερή, στο συγκεκριμένο ψήσιμο. Προσωπικά, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία θα παίρνω Tomahawk σε medium rare.

Reaction score
25.318
εγώ τις έφαγα με φετούλα δεπαναλεςεσυ...
@Dimifoot

Προσπαθώντας να προλάβω τον πιθανό εμετό από την πιο πάνω φωτογραφία, αναρτώ τα κατορθώματά μας με τον @pankrok, την προηγούμενη Πέμπτη:

T-bone
View attachment 373317

Tomahawk
View attachment 373316

Κι οι δύο σε medium rare ψήσιμο, δεν έμεινε ίχνος κρέατος πάνω τους - αν μπορούσαμε να γλείψουμε τα κόκκαλα, θα το κάναμε! :biggrin:

Η Tomahawk αποδείχθηκε πιο ζουμερή, στο συγκεκριμένο ψήσιμο. Προσωπικά, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία θα παίρνω Tomahawk σε medium rare.
και η τομή αυτής
IMG_20250724_195840.jpg

πατάτες δεν ακούμπησα , κυυυυυυριος λέμε

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.533
εγώ τις έφαγα με φετούλα δεπαναλεςεσυ...
Δεν είχα σκοπό να σε δώσω, μαναχός φανερώθκες. Μη ξανά πάρς τη ποικιλία αυτή, η Αλεξανδρινή είναι για τους Αθηναίους που δεν ξέρουν να τρώνε μπάμιες.
Σε είπα που θα βρεις μπάμιες της προκοπής, άμα αλλάξει κάτι στη ποιότητα θα ενημερώσω. ;)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.533
@Dimifoot

T-bone

Tomahawk
Έτσι είναι αφτά αγαπητέ μου φίλε, όξω μου το παίζει μάγκας με ταμπόν (πώς τη λέν) και τόμαχοκ, ενώ στο σπίτι που πέφτει παντόφλα κατεβάζει τη Αλεξανδρινή μπάμια αμάσητη :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.533
Καλύτερα να τη ξεκλειδώσω!
Το καλό που σου θέλω, μαγειρεύω μπάμιες με κοτόπουλο :biggrin:

Ορίστε και τα πειστήρια, προλαβαίνεις μέχρι να σερβίρω και να τραβήξω φώτο
1000013219.jpg

Last edited:

Reaction score
460
@Dimifoot

T-bone
View attachment 373317

Tomahawk
View attachment 373316

Θυμίζει Kozi's αλλά έχω να πάω καμιά δεκαετία!

Δε ξέρω καν υπάρχει ακόμα!

Ισχύει;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.476
Πολύ καλό μαγαζί με εξαιρετικά κρέατα και ιδιαίτερες σάλτσες και διάφορα άλλα.
Κορυφαίο .

Reaction score
25.318
το μαγαζί διαφημίζει την σάλτσα του οκ δεκτόν, αλλά να το πεις κορυφαίο για κρέας έχουμε σοβαρή απόσταση.
Θείο! τον σεπτέμβρη θα σε παω αλλού

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.476
το μαγαζί διαφημίζει την σάλτσα του οκ δεκτόν, αλλά να το πεις κορυφαίο για κρέας έχουμε σοβαρή απόσταση.
Θείο! τον σεπτέμβρη θα σε παω αλλού
Οκ γούστα είναι αυτά.
Αν με ξαναπείς Θείο , θα έρθω απο κεί και θα βάλω το VTR να σπινάρει επάνω σου.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.533
Οκ γούστα είναι αυτά.
Αν με ξαναπείς Θείο , θα έρθω απο κεί και θα βάλω το VTR να σπινάρει επάνω σου.
Δεν είπε εσένα θείο, εσύ είσαι ο κυρ Γιάννης της καρδιάς μας :lolsign:

Τώρα όσον αφορά το VTR, σε πατάει εύκολα ο κρόκος με το σκούτερ, βρες κάνα παπί μήπως καταφέρεις να το περάσεις :tongue:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός