- Reaction score
- 32.033
Σε 5 λεπτά θα είναι έτοιμο.

ακαμάτρα μαϊμού, και τη φέτα delivery στη φέρνουν?
Τη φετα την εφαγα ολη χτες βραδυακαμάτρα μαϊμού, και τη φέτα delivery στη φέρνουν?
Πάρε ένα κιλό σε ένα μπολ με αλμύρα, στο ψυγείο δεν χαλάει.
Ψυγείο εχς?
Πάνε γονατιστός, ζήτα συγγνώμη και πες της να γυρίσει πίσω.Τη φετα την εφαγα ολη χτες βραδυ
... Δεν εχει πικαπ , τι να την κανω?Πάνε γονατιστός, ζήτα συγγνώμη και πες της να γυρίσει πίσω.
Αν σου αρνηθεί πες της ότι έχεις φίλο το Μπρέτσο, θα επιστρέψει τρέχοντας![]()
Καλά την έκανες τότε, και γω άμα η γκόμινα δεν τρώει μπάμιες της δίνω πόδιΒρηκα τροφή
... Δεν εχει πικαπ , τι να την κανω?![]()
Τοχω κάνει και αυτό όταν αποφασίζω τελευταία στιγμή για φασολάδα , αλλά συμβαίνει το εξής : επειδή τα φασόλια ειναι μπερδεμένα (διαφορετικά χωράφια, παρτίδες, παραγωγοί κλπ) καταλαβαίνεις κάποια πιο σκληρά όταν τρως ,έχουν δηλ διαφορετικό σημείο βρασμού , κάτι που δεν συμβαίνει όταν τα μουλιάσεις , αλλά οκ , μικρό το κακό.Είναι περιττή διαδικασία πιστεύω.
Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με μπόλικο νερό και τα βράζουμε για 30 με 40 λεπτά, ίσα να μισομαλακώσουν.
Μετά κάνουμε τη φασολάδα μας όπως ξέρουμε.
Dimi μη βάλεις λυπημένη φατσούλα!![]()
Ουτε εγώ τη θέλω. Ευτυχώς την έβαλαν μετά το ψήσιμο και βγήκε εύκολα με το πιρούνι.Ολα καλά , αλλά αυτή η ρίγανη με το κιλό με χαλάει .
Δεν τη θέλω καθόλου . Σε κανένα ψητό !
Στον ΠΑΠΠΑ που με ξέρουν δεν βάζουν ποτέ.Ουτε εγώ τη θέλω. Ευτυχώς την έβαλαν μετά το ψήσιμο και βγήκε εύκολα με το πιρούνι.