Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
17.603
IMG_7401.jpeg

Τάρτα με δαμάσκηνα.
IMG_7396.jpeg

IMG_7402.jpeg

Ταρτα από Τζανερά http://www.bostanistas.gr/?i=bostanistas.el.article&id=1239

η πράουστα ,μιραμπελ τα λέμε εδώ :https://el.wikipedia.org/wiki/Πραουστιά

Ο Άξονας της Γης βρίσκεται στο σημείο αυτό (460 μέτρα υψόμετρο ) και η κληρονομιά της τοπικης παράδοσης επιφέρει ευθύνη :«Η λίπανση του άξονα του κόσμου» .Μία φορά το χρόνο, αυτός ο βράχος «ξαναλαδωνεται» τελετουργικά, ένας χιουμοριστικός φόρος τιμής στο Παλατινάτο ως το κέντρο του κόσμου.
Η αγάπη των κατοικων του Παλατινατου για την πατρίδα τους εκφράζεται έτσι με την ΙΔΕΑ,ότι το κέντρο του Παλατινάτου είναι επίσης το κέντρο του κόσμου.

IMG_0591.jpeg

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.721
Σήμερα το μεσημέρι είχα οίστρο και έκατσα και έφτιαξα μια μελιτζανοσαλάτα λίγο υπερπαραγωγή!
Έψησα τις μεγάλες και όμορφες μελιτζάνες στον φούρνο, τις ξεψάχνισα και τις πολτοποίησα στο ανακατευτήρι μαζί με πιπεριά φλωρίνης, τυρί φέτα, ελαιόλαδο, ξύδι, κρεμμύδια, μαϊντανό, καρύδια, αλάτι και σκόρδο.

Τι το ήθελα το γαμwσκόρδο;
Έφαγα κατά τις 19:00 λίγη, έγινε πολύ νόστιμη μεν, αλλά η μπόχα από το σκόρδο είναι ανυπόφορη.
Ήταν να έρθει κι ένα φίλος να δούμε καμιά ταινία και του είπα κάτι ψέματα και δικαιολογίες για να μην έρθει.
Αν έρθει θα με σιχαθεί από τις αναθυμιάσεις που αναδύονται και θα φύγει τρέχοντας.
Αν και πέρασαν 3 ώρες και αφού έπλυνα δόντια και έξυσα καλά την γλώσσα μου με την ειδική ξύστρα, ακόμη βρωμοκοπάω σαν κουνάβι.
Άει στο διάολο για σκόρδο.

Ο Θεός αν υπάρχει, παίζει μαζί μας.
Ένα από τα καλύτερα συστατικά της φύσης με πολλά οφέλη, το έκανε να είναι απεχθές και σιχαμερό.

Κάποτε κάτι ομογενείς μαϊμού από την κwλορωσία που έμεναν δίπλα, γιόρταζαν κάτι και είχαν τραπέζι.
Έφτιαχναν ένα φαγητό που είχε λάχανα, μελιτζάνες, σκόρδα, κρεμμύδια και δεν ξέρω άλλο τι σκατ@ είχε.
Και θέλησαν να με κεράσουν ένα μεζέ.
Από μακρά μου ήρθε η μπόχα και αρνήθηκα ευγενικά λέγοντας ότι μόλις είχα φάει και μάλιστα έφαγα και γλυκό.
Πως το έτρωγαν εκείνο το πράμα!

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos