Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Μηνύματα
- 10.116
- Reaction score
- 34.408
Προσοχή όμως, γιατί ένα λάθος κόμμα μπορεί να σού χαλάσει τη σύνταξη.και πολλά κόμματα,γιατί έτσι μ αρέσει
Προσοχή όμως, γιατί ένα λάθος κόμμα μπορεί να σού χαλάσει τη σύνταξη.και πολλά κόμματα,γιατί έτσι μ αρέσει
Στο κιμά δοκιμάστε να βάλετε κατά τη βράση καπνιστό πιπέρι Αριδαίας
γλυκάκιακοιλίτσα τωρα
Όχι ευχαριστώ Κωνσταντίνε, ένα τέτοιο βαζάκι με βγάζει 2-3 χρόνια μαγειρέματος.Πολύ ακριβό, θες να σου βρω παραγωγό να παίρνεις απευθείας ;
Πάλι σε βαφτίσια? Ρε συ, μπας κι είσαι νονός?...οκ, γλυκάκια τωρα View attachment 378288
Ασε μας κουκλίτσα μου με τα συκώτια .
Το foie gras (συκώτι πάπιας ή χήνας) είναι διάσημο για την πολυτελή, κρεμώδη γεύση του, αλλά αφορά ειδικά εκτρεφόμενα ζώα και δεν είναι “κλασική” επιλογή.Από ποιο ζώο είναι το πιο νόστιμο;
Συμφωνώ.Το στάνταρ είναι το μοσχαρίσιο συκώτι, και μάλιστα το μοσχαρίσιο γάλακτος (από νεαρό ζώο), που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους σεφ, διότι είναι πιο μαλακό, χωρίς έντονη γεύση, χωρίς ίνωση και τρυφερό, ιδανικό για γκουρμέ παρασκευές (medium rare & rare).
Συμφωνώ.Μου αρέσει πολύ και το αρνίσιο συκώτι, αλλά και του κοτόπουλου. Προχθές σε τοπική ταβέρνα, απόλαυσα ένα αρνίσιο συκώτι καταπληκτικό, ενώ πριν 3-4 μέρες είχαμε στο σπίτι συκωτάκια-καρδιές κότας. Πολύ θρεπτικά και αυτά.
Συμφωνώ.Το χοιρινό συκώτι είναι πιο έντονο γευστικά, αλλά σκληρό στην υφή, και παραμένει αγαπητό σε πολλές κουζίνες, αλλά δε το προτιμώ.