- Reaction score
- 25.943
ΑΝΕΒΑΣΕ ΦΩΤΟ...τώρα με έβαλες στην πρίζα…θα πάω να ψάξω να βρω το navihawk blue angels ..(κάπου το έχω «πεταμένο»)![]()
ΑΝΕΒΑΣΕ ΦΩΤΟ...τώρα με έβαλες στην πρίζα…θα πάω να ψάξω να βρω το navihawk blue angels ..(κάπου το έχω «πεταμένο»)![]()
Το δικό μου από το 2005 που το αγόρασα, το φοράω κάθε μέρα. Citizen Eco-Drive Titanium Skyhawk Chronograph (JR3060-59F)
Είναι από τιτάνιο, 105 γραμμάρια, η μαύρη επιφάνεια στην όψη του είναι ηλιακός συλλέκτης που φορτίζει τη μπαταρία και δείχνει την ώρα σε 30 πόλεις, με το πάτημα ενός κουμπιού.
Η φωτογραφία είναι από εμένα, όταν το ρολόι το είχα ήδη 8 χρόνια (2013)
![]()
Στο μέλλον κάποια στιγμή θέλω ένα OMEGA SEAMASTER 300M μπλε, περίπου 10ετίας.
4 ΕΞΤΡΑ ΚΡΙΚΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.2 εξτρα;;;
Καλα τι καρπό έχεις
με πηγές πολύ πίσω, είχα φέρει ένα από Αγγλία το πούλησα και πήρα ένα από τιτάνιο. Πολυ μπροστά ακόμα. την εκτίμαω αυτήν την μάρκα
ΑΚΟΜΑ? ΒΡΕΣ ΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.....άμα το βρω..(είναι του ´90 κάτι)
About that, το ρολόι δείχνει καταρχήν να έχει πολύ καλό αισθητήρα κπ στον καρπό , αφετέρου δείχνει να προσαρμόζεται πιο σωστά στο περιβάλλον του Garmin connect και να σου δίνει μια πιο πραγματική εικόνα της ημέρας όταν έχεις κάνει καταγραφές από αλλά προϊόντα Garmin πχ το 530 του ποδηλάτου.
Και συνεχίζω, στην πισίνα - αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης καθώς πρώτη φορά βάζω ρολόϊ να γράψει στην κολύμβηση - μετράει κανονικότητα κπ στον καρπό χωρίς εξωτερικό αισθητήρα, ενώ επιπλέον γράφει χρόνο διαδρομής και ξεκούρασης αυτόματα , προφανώς από την κίνηση του χεριού. Δεν κάνεις τίποτα δηλαδή , μόλις κάνεις διάλειμμα γυρνάει αυτόματα την οθόνη στο στατιστικό του χρόνου άσκησης , απόστασης χρόνου διαλείμματος. Επίσης - λογικό και αναμενόμενο - απενεργοποιεί την οθόνη αφής κατά την άσκηση και δουλεύει μόνο με πλήκτρα.About that, το ρολόι δείχνει καταρχήν να έχει πολύ καλό αισθητήρα κπ στον καρπό , αφετέρου δείχνει να προσαρμόζεται πιο σωστά στο περιβάλλον του Garmin connect και να σου δίνει μια πιο πραγματική εικόνα της ημέρας όταν έχεις κάνει καταγραφές από αλλά προϊόντα Garmin πχ το 530 του ποδηλάτου.
Η μπαταρία είναι μεγάλη , όχι ίσως για 20 μέρες αλλά εύκολα για 14. Όμως δεν συμφέρει να φορτίζεις μια φορά στις 14 γιατί η μπαταρία όπως είπαμε είναι μεγάλη και θέλει πολύ ώρα φόρτιση από το 15% πχ στο 100. Άρα πρακτικά θα κάνεις μερικά τζιζ κάθε 5-6 μέρες να το πας στο 70+ παρά να του κάνεις πλήρη κύκλο.
Υποψιάζομαι οτι όταν βλέπει εξωτερικό αισθητήρα κπ πχ ζώνη τον χρησιμοποιεί ασχέτως αν καταγράφει δραστηριότητα το ίδιο . Αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω την ομοιότητα ενδείξεων μεταξύ Garmin edge 530 και του 955 όταν το πρώτο καταγράφει διαδρομή με το ποδήλατο, νταξει έχει καλό αισθητήρα αλλά τόσο καλό; Θα το δοκιμάσω με τη ζώνη και το ρολόϊ στον αέρα.
Ούτε η Trinnov.Η ΡΟΛΕΞ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΛΕΜΕΝΩΝ
ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΜΕ S/N. ΕΤΥΧΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΣ ΡΟΛΕΞ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ
ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.