Τι ρολόι φοράς;

Reaction score
2.378
Το να είναι φοιτητής με το απολύτως αναγκαίο χαρτζιλίκι και να σου κάνει δώρο ............. αξία ανεκτίμητη !
Φρόντισε και να το βρω κάτω από το δέντρο !

P.s Φέτος εν τω μεταξύ δεν στολίσαμε δέντρο 🌲 !!

1000004205.jpg

1000004203.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.331
Παιδιά, παιδιά, μην του βάλετε like, το ρολόι ήταν δώρο για άλλον και το "λούφαρε"!!! :roflmao:
Όλα και όλα, το δώρο μου το πρόσφερα.
Απλά με έβαλε ο διάολος να προβώ και γω σε αναβάθμιση. Τούτο είναι πλαστικό με μηδαμινό βάρος. Το fenix που είχα επειδή έχει μεταλλική κάσα εκτός ότι ήταν βαρύ είχαμε ατυχήματα στο ύπνο :biggrin:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.679
Εχμ...

Πήραμε και εμείς το κάτι τίς, για δώρο Χριστουγέννων σε συγγενικό πρόσωπο, θα το σκεφτώ πολύ αν θα το βάλω κάτω από το δέντρο ή θα το κρατήσω για μένα:lolsign:
Τελικά δεν το έβαλα κάτω από το δέντρο, το έστησα και θα το κρατήσω για μένα.
Έλεγες...;;;:lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.331
Γιώργο έχω μπλέξει με τρελό καράβι, το ρολόι αρχικά προορίζονταν ως δώρο για τον αδερφόμ, ο αδερφόμ είναι πολλά χρόνια αθλητής, κατά καιρούς έχουμε κάνει διάφορες συζητήσεις και καταλήξαμε ότι πρέπει να πάρει ένα ρολόι.
Όταν του είπα ότι το forerunner το πήρα για αυτόν, με λέει δεν το θέλω, κράτα με λέει εσύ το forerunner και δώσε σε μένα το fenix.
Του λέω εντάξει, του έφερα το fenix εδώ και 10 μέρες και έχει μείνει στο κουτί και το κοιτάμε, μόλις του είπα ότι θέλει στήσιμο με το κινητό και άλλα τέτοια πελάγωσε.
Συνεχίζει τις προπονήσεις με αυτό
IMG_20250101_233346.jpg

Είναι πχιο βλάχος από μένα αφού :roflmao:
Εγώ προσπάθησα, τι άλλο να κάνω, σπαθιά να καταπιώ!! :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.331
Εντελώς Σώτο, πήγε τις προάλλες σε ένα trail run ο παππούς (στη ηλικία σου είναι) και τα ξετρύπησε τα πιτσιρίκια :roflmao:
Τώρα πίσω πίσω να εκσυγχρονιστεί με τεχνολογίες κομμάτι δύσκολο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.965
Members
38.271
Νεότερο μέλος
xardavelas89