Τι ρολόι φοράς;

Reaction score
23.828
Πάντως μετά από αρκετή χρήση σε ηλιοφάνεια με το 955 δεν είδα καμιά διαφορά στη αυτονομία της μπαταρίας, μέγα απάτη η solar τεχνολογία στα ρολόγια της garmin
να πει κανείς οτι δεν στο είπα...
δεν έχει νόημα το solar στο ρολόι, σε αντίθεση με το ποδήλατο που το edge βρίσκεται πάντα οριζόντιο και εξ ορισμού εκτεθειμένο στον ήλιο, το ρολόι είναι σχεδόν πάντα κατακόρυφο όταν τρέχεις, ενίοτε καλύπτεται από μανίκι κλπ και έχει πολύ μικρό συλλέκτη
παίζει να έχει νόημα αν είσαι αρνταν στην παραλία (που εσύ δεν είσαι) κάνα 4ωρο με το χέρι ακίνητο και το ρολόι προς τα πάνω. και εκεί άντε να σου δώσει κάνα ποσοστό της ώρας που είσαι αρντάν

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.410
Πάνω στο ποδήλατο το βλέπει για ώρα ο ήλιος, ωστόσο δεν περίμενα να κάνει θαύματα, περίμενα 1-2% επιπλέον ενέργεια τη μέρα, ούτε αυτό δεν καταφέρνει.

Reaction score
25.740
να πει κανείς οτι δεν στο είπα...
δεν έχει νόημα το solar στο ρολόι, σε αντίθεση με το ποδήλατο που το edge βρίσκεται πάντα οριζόντιο και εξ ορισμού εκτεθειμένο στον ήλιο, το ρολόι είναι σχεδόν πάντα κατακόρυφο όταν τρέχεις, ενίοτε καλύπτεται από μανίκι κλπ και έχει πολύ μικρό συλλέκτη
παίζει να έχει νόημα αν είσαι αρνταν στην παραλία (που εσύ δεν είσαι) κάνα 4ωρο με το χέρι ακίνητο και το ρολόι προς τα πάνω. και εκεί άντε να σου δώσει κάνα ποσοστό της ώρας που είσαι αρντάν
ΤΑ ECO DRIVE ΠΑΝΤΩΣ ΦΟΡΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΣ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ.....ΚΑΙ ΤΑ 8 ΠΟΥ ΕΧΩ... :)

Reaction score
16.558
Αν κατανάλωναν ενέργεια όμως τόση όπως ένα smartwatch με την οθόνη του, gps, καρδιακοί παλμοί κλπ, άλλες λειτουργίες, σύνδεση με εξωτερικές συσκευές και αισθητήρες... θα έφτανε για ένα μισάωρο; :geek: :roflmao:

Reaction score
23.828
τα ecodrive έχουν πολλαπλάσια επιφάνεια από την γραμμούλα της garmin , συν το θέμα της κατανάλωσης

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.410
ΤΑ ECO DRIVE ΠΑΝΤΩΣ ΦΟΡΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΣ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ.....ΚΑΙ ΤΑ 8 ΠΟΥ ΕΧΩ... :)
Συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.
Έχω ένα casio G-shock rangeman GW9400 με ηλιακή φόρτιση, φορτίζει 2 μπαταρίες που έχουν όριο ζωής πάνω από 25 χρόνια. Με μια πλήρη φόρτιση βγάζει αυτονομία πάνω από 9 μήνες σε πλήρη συσκότιση.
Τούτα δω τα activity tracking εκτός από αυτά που πολύ σωστά ανέφερε ο Σώτος, καταναλώνουν πολύ ενέργεια λόγο του gps

Reaction score
16.558
Παρεμπιπτόντως, όμορφα ρολόγια αυτά τα eco drive (δεν έχω, από "κλασικά" έχω ένα παλιό Seiko 5 που θέλει επισκευή και κάποια άλλα που θέλουν μπαταρία), αλλά έλα τώρα που συνήθισα το Garmin, και ακόμα περισσότερο... να πληρώνω με αυτό αντί με την κάρτα! :geek: :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.410
Μια από τα ίδια Σώτο, άργησα βέβαια να του περάσω τις κάρτες γιατί αρχικά δεν υπήρχε δυνατότητα με τη τράπεζα που συνεργάζομαι. Πλέον όλες τις πληρωμές τις κάνω μέσω ρολογιού, δεν απαιτείται και έτσι να έχω ούτε κάν το κινητό μαζίμ. Βέβαια τα ρολόγια της garmin τα κρατάμε στο χέρι ως σύμβουλο υγείας, εμένα με δίνει πρωινή αναφορά με βάση πόσο έχω ταλαιπωρήσει το κορμάκι τις προηγούμενες μέρες, συνήθως πέφτει μέσα οπότε και συμβουλεύομαι τον προπονητικό αλγόριθμο, όταν τον πάω κόντρα με τιμωρεί κατεβάζοντας τις τιμές στα στατιστικά απόδοσης.
Μια από τα ίδια Σώτο, άργησα βέβαια να του περάσω τις κάρτες γιατί αρχικά δεν υπήρχε δυνατότητα με τη τράπεζα που συνεργάζομαι. Πλέον όλες τις πληρωμές τις κάνω μέσω ρολογιού, δεν απαιτείται και έτσι να έχω ούτε κάν το κινητό μαζίμ. Βέβαια τα ρολόγια της garmin τα κρατάμε στο χέρι ως σύμβουλο υγείας, εμένα με δίνει πρωινή αναφορά με βάση πόσο έχω ταλαιπωρήσει το κορμάκι τις προηγούμενες μέρες, συνήθως πέφτει μέσα οπότε και συμβουλεύομαι τον προπονητικό αλγόριθμο, όταν τον πάω κόντρα με τιμωρεί κατεβάζοντας τις τιμές στα στατιστικά απόδοσης.

Reaction score
25.740
ΠΩΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΕ ΛΕΕΙ?? :party: :party:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.410
Γιαυτό λες Σώτο να με τη πέφτουν όλες οι άσχημες και υπέρβαρες , πάω να πάρω ακριβό ρολόγι μήπως δω ποιοτική χαρά στα σκέλιαμ. :lolsign:

Reaction score
16.558
Πάρε κι ένα... Tesla, όσο είναι καιρός και είναι λίγα ακόμα στο δρόμο! :roflmao: :lolsign:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.999
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell