Τι ρολόι φοράς;

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.038
Τελικά μετά από πολύ κυνήγι στο θέμα, βαρέθηκα! Και κατέληξα:
Αυτή την στιγμή iPhone 13.

Τα υπόλοιπα στο συρτάρι.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.038
Σωτήρη μου τι κάνεις ? Καιρό έχω να δω το σηματάκι σου! Ίσως γιατί βαρέθηκα και την πολιτική… Φιλάκια….

Reaction score
17.312
Σωτήρη μου τι κάνεις ? Καιρό έχω να δω το σηματάκι σου! Ίσως γιατί βαρέθηκα και την πολιτική… Φιλάκια….
Μια χαρά εδώ! Εγώ τελευταία έχω αναλάβει άλλο θέμα, τον Τραμπ και τον Έλον! Στα δικά μας βαρέθηκα κι εγώ, δεν έχει πολύ ενδιαφέρον! Μόνο με τον ΠτΔ τώρα, αλλά και πάλι... σούπες! :lolsign: :roflmao:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.038
Μια χαρά εδώ! Εγώ τελευταία έχω αναλάβει άλλο θέμα, τον Τραμπ και τον Έλον! Στα δικά μας βαρέθηκα κι εγώ, δεν έχει πολύ ενδιαφέρον! Μόνο με τον ΠτΔ τώρα, αλλά και πάλι... σούπες! :lolsign: :roflmao:
Μαζί σου και εγώ, κάτι παραπάνω από το τους βαρέθηκα....Μουσικουλα, περπάτημα, και χάζεμα στο forum μας...

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
374
Το νέο ρολόι από Mr Jones Watches σε limited edition <3

Everything is fine
Everything is fucked

Η μολότωφ δειχνει την ώρα και ο αναπτήρας τα λεπτά

Εγώ υπέκυψα
Η συλλογή μου μεγαλώνει :)

Για λίγες ώρες ακόμα και όποιος προλάβει

Attachments

Reaction score
5.828
475076119_639606595313874_8466631518988190073_n.jpg

Seiko 5 military 21 jewels 7009 - 3101 NOS

Ξεχασμενο καμμια 35αρια χρονια σε προθηκη μικρου κοσμηματοπωλειου στην περιοχη μου.
Πηγα σημερα να φτιαξω ενα κουμπωμα σε μια αλυσιδα και οση ωρα περιμενα χαζευα τριγυρω. Το ματι μου επεσε σε μια γωνια μιας βιτρινας οπου καθοταν μονο του πανω σε μια πλαστικη βαση που εγραφε CASIO. Αφορετο χωρις καμμια αμυχη πανω του οπως βγηκε απο το κουτι του τοτε περι το 1980 και μπηκε στην βιτρινα. Ρωτησα τον ηλικιωμενο κυριο γιαυτο,και μου λεει ειναι αφορετο ολοκαινουργιο. Να σου κανω μια καλη τιμη και παρτο γιατι σε 4 μηνες το κλεινω το μαγαζι λογω συνταξης.
Με 40€ ηρθε στην κατοχη μου. Μετα τοσα χρονια ακουνητο παει μπροστα περιπου 30sec.Ειδη πηγε για σερβις και ρυθμηση. Αυτα τα 5αρια ειναι σκυλια.

Screenshot_9.jpg

Last edited:

Reaction score
25.932
View attachment 357891

Seiko 5 military 21 jewels 7009 - 3101 NOS

Ξεχασμενο καμμια 35αρια χρονια σε προθηκη μικρου κοσμηματοπωλειου στην περιοχη μου.
Πηγα σημερα να φτιαξω ενα κουμπωμα σε μια αλυσιδα και οση ωρα περιμενα χαζευα τριγυρω. Το ματι μου επεσε σε μια γωνια μιας βιτρινας οπου καθοταν μονο του πανω σε μια πλαστικη βαση που εγραφε CASIO. Αφορετο χωρις καμμια αμυχη πανω του οπως βγηκε απο το κουτι του τοτε περι το 1980 και μπηκε στην βιτρινα. Ρωτησα τον ηλικιωμενο κυριο γιαυτο,και μου λεει ειναι αφορετο ολοκαινουργιο. Να σου κανω μια καλη τιμη και παρτο γιατι σε 4 μηνες το κλεινω το μαγαζι λογω συνταξης.
Με 40€ ηρθε στην κατοχη μου. Μετα τοσα χρονια ακουνητο παει μπροστα περιπου 30sec.Ειδη πηγε για σερβις και ρυθμηση. Αυτα τα 5αρια ειναι σκυλια.

View attachment 357894

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΓΟΡΑ....ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.280
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.