Τι ρολόι φοράς;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.202
Κωνσταντίνε αγαπάω G-SHOCK, έχω αρκετά, το αγαπημένο μου είναι αυτό στο πρώτο πόστ του νήματος.

Reaction score
2.639
Κωνσταντίνε αγαπάω G-SHOCK, έχω αρκετά, το αγαπημένο μου είναι αυτό στο πρώτο πόστ του νήματος.
Το έχω δει ναι , αλλά πολύ μικρά γράμματα για τόσο μεγάλη οθόνη , πραγματικά έχω απορρίψει πολλά για αυτόν τον λόγο , θέλω πρώτα να είναι ρολόι , με μια φευγάτη ματιά να έχω δει την ώρα .

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.202
Αποκλείεται να έχεις μεγαλύτερο βαθμό πρεσβυωπίας από μένα Κωστή, εγώ είμαι τελείως γκαβάδι, επειδή όμως είναι τεχνικό ρολόι πουσάρει τους χαρακτήρες και τους αριθμούς και είναι ευανάγνωστο, εχει μεγάλο σχετικά καντράν αλλά επειδή έχει πάνελ για ηλιακή φόρτιση περιορίζεται αρκετά το εύρος της οθόνης.
Προσωπικά θεωρώ ότι είναι το κορυφαίο G-SHOCK που έβγαλε ποτέ η Casio, 25+ χρόνια αυτονομίας, 7 μήνες συνεχής λειτουργίας χωρίς φόρτιση, πλέον όλα τις κατηγορίας του είναι τελείως για πέταμα, πολλά μπιχλιμπίδια τα οποία δεν λειτουργούν σωστά, παρακμάζει η Casio στη κορυφαία σειρά G-SHOCK, ευτυχώς έχει κρατήσει σταθερή τη τεχνολογία στα φθηνότερα μοντέλα, αλλιώς θα είχε πέσει μπουρλότο...

Reaction score
26.816
ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ 2 ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ... :) :)

Invicta Automatic Pro Diver Mens Watch Silver Stainless Steel Bracelet 35852 KAI 35854 47ΜΜ

35852.jpg

35854_1.jpg

Reaction score
31.444
Εγώ χθες παρέλαβα το Huawei GT5 ιδανικό για μένα με πρεσβυοπία. :spiteful: Δυστυχώς με τα αναλογικά δυσκολεύομαι πολύ.
IMG_20250626_092152.jpg

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.612
Members
38.473
Νεότερο μέλος