Τι ρολόι φοράς;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.358
Πολύ καλό φαίνεται Τέο!
Λένε ότι οι αισθητήρες είναι πολύ αξιόπιστοι, για δώσε καμιά πληροφορία όταν θα έχεις εικόνα.

Reaction score
5.827
Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής για την αξία του! Πανέμορφο ρολόι με 20ατμοσφ αδιαβροχοποίηση, βιδωτή κορώνα και αυτόματο για να μην μπλεκεις με αλλαγές μπαταριας κ.λ.π. ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι και όχι μόνο....

1000010635.jpg
1000010636.jpg

Reaction score
26.860
Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής για την αξία του! Πανέμορφο ρολόι με 20ατμοσφ αδιαβροχοποίηση, βιδωτή κορώνα και αυτόματο για να μην μπλεκεις με αλλαγές μπαταριας κ.λ.π. ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι και όχι μόνο....

View attachment 371680 View attachment 371681
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.

ΜΕ ΓΕΙΑ...ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.358
View attachment 371766 View attachment 371766

Το νέο μου CASIO GWG B1000.
Πολλές καλημέρες
Ως λάτρεις των G-SHOCK έκατσα μετά τη δημοσίευση και ασχολήθηκα σε βάθος με το συγκεκριμένο mudmaster.
Έχω πάθει πλάκα, το ήθελα και δεν το γνώριζα...
Άξιος συνεχιστής μετά από μεγάλη παύση με άκυρα μοντέλα, εξαιρετικό έτσι απλά.
Αυτό και το κορυφαίο για μένα Rangeman GW-9400 θα είναι από δω και πέρα τα βασικά ρολόγια στη γκαρνταρόμπα!!

Reaction score
143
Ως λάτρεις των G-SHOCK έκατσα μετά τη δημοσίευση και ασχολήθηκα σε βάθος με το συγκεκριμένο mudmaster.
Έχω πάθει πλάκα, το ήθελα και δεν το γνώριζα...
Άξιος συνεχιστής μετά από μεγάλη παύση με άκυρα μοντέλα, εξαιρετικό έτσι απλά.
Αυτό και το κορυφαίο για μένα Rangeman GW-9400 θα είναι από δω και πέρα τα βασικά ρολόγια στη γκαρνταρόμπα!!
Και εγώ φανατικός των G-SHOCK, όσο για το Rangeman που αναφέρεις, πολύ θα ηθελα να το είχα και αυτό στην συλλογή μου! Όπως και άλλα πολλά!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.358
Στάθηκα πολύ τυχαίος με το Rengeman, το αγόρασα ως μεταχειρισμένο στα 90€ πριν 15 χρόνια, όταν οι τιμές ήταν σε άλλα επίπεδα και οι άνθρωποι δεν γνώριζαν ακριβώς τι πουλάνε, τώρα άμα το βρεις κάπου θα το πληρώσεις αδρά αν είναι σε καλή κατάσταση.

Reaction score
143
Στάθηκα πολύ τυχαίος με το Rengeman, το αγόρασα ως μεταχειρισμένο στα 90€ πριν 15 χρόνια, όταν οι τιμές ήταν σε άλλα επίπεδα και οι άνθρωποι δεν γνώριζαν ακριβώς τι πουλάνε, τώρα άμα το βρεις κάπου θα το πληρώσεις αδρά αν είναι σε καλή κατάσταση.
Αν μπορείς βέβαια, ανέβασε καμιά φωτό από την ρολογάρα, έτσι για το οφθαλμόλουτρο!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.358
Είναι απλά τέλειο!
Είναι το ίδιο περίπου με το δικό σου, χωρίς Bluetooth και το αναλογικό του πράγματος.
Είναι 20 χρόνων τώρα πλέον και φυλαγμένο σε απόλυτη συσκότιση ώστε να μη απασχολείται η φόρτιση, το ρολόι πέφτει σε βαθύ ύπνο σβήνοντας το καντράν και πάυοντας να ψάχνει κάθε βράδυ 01:00 ενημέρωση ώρας μέσω multi band.
Βγαίνει μία φορά στο τόσο για χρήση και φόρτιση και ξανά μανά συσκότιση

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.679
Members
38.475
Νεότερο μέλος