Τουριστικος οδηγος: H Αιωνια πολη

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μην μου πειτε, οσοι απο εσας ειχαν την τυχη να την επισκεφτειτε, πως πηγατε στην Ρωμη και δεν σας αρεσε.
Με τα συντριβανια της, την βια Βενετο,το Κολοσσαιο...

Ας δουμε μερικες φωτογραφιες της αιωνιας πολης για να την θυμηθουμε γιατι κατι μου λεει πως μερικοι απο εμας θα θελουν να την ξεχασουν πολυ συντομα

Reaction score
51
Απάντηση: Τουριστικος οδηγος: H Αιωνια πολη

Θέμα με τίτλο: Τουριστικος οδηγος: H Αιωνια πολη

Δεν χρειάστηκε καν να κοιτάξω ποιος ξεκίνησε τέτοιο θέμα!!!
Ήταν δεδομένο!!! :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Re: Απάντηση: Τουριστικος οδηγος: H Αιωνια πολη

Θέμα με τίτλο: Τουριστικος οδηγος: H Αιωνια πολη

Δεν χρειάστηκε καν να κοιτάξω ποιος ξεκίνησε τέτοιο θέμα!!!
Ήταν δεδομένο!!! :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Εσυ τωρα τι να καταλαβεις?
Για αλλους χτυπαει η καμπανα...:cool_11:

Reaction score
173
Απάντηση: Τουριστικος οδηγος: H Αιωνια πολη

Μην μου πειτε, οσοι απο εσας ειχαν την τυχη να την επισκεφτειτε, πως πηγατε στην Ρωμη και δεν σας αρεσε.
Με τα συντριβανια της, την βια Βενετο,το Κολοσσαιο...

Ας δουμε μερικες φωτογραφιες της αιωνιας πολης για να την θυμηθουμε γιατι κατι μου λεει πως μερικοι απο εμας θα θελουν να την ξεχασουν πολυ συντομα
Παρατηρώ ότι το χιούμορ σου τελευταία κυμαίνετε σε ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα κι αυτό είναι καλό για πολλούς λόγους.
Ένας απ’αυτους είναι και η πιθανή πίκρα που θα πάρεις από την αγαπημένη σου ομαδουλα.
Βάζελε"happy_1"

Reaction score
0

Παρατηρώ ότι το χιούμορ σου τελευταία κυμαίνετε σε ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα κι αυτό είναι καλό για πολλούς λόγους.
Ένας απ’αυτους είναι και η πιθανή πίκρα που θα πάρεις από την αγαπημένη σου ομαδουλα.
Βάζελε"happy_1"
Πικραθηκε την κυριακη.:crazy_3:

αν ειχε φερει ολυμπιακος την ισοπαλια..τωρα θα ειχαμε θεμα με 10 σελιδες απο του προπετες. και προπαντων απο τον ιδρυτη του κωλου.:cool_11:
το καταραμενο επιπεδο.:happy_4:

Reaction score
4
Οταν πατε να παιξετε με την ΝαζιστοΛατσιο να κρυψετε τους μαυρουλιδες σας καλα να μην τους βρουν γιατι ...

Θυμαμαι το ξυλο που ειχε φαει ο Εντογιε Εντοι (Πως τον λενε? :happy_9:) στο φιλικο που παιξαμε το καλοκαιρι. Του ειχαν σπασει τα ποδαρια και ο διαιτητης δεν εβλεπε φαουλ με τιποτα !!!
Μετα τους εβαλε γκολ απο φαουλ και το τι αντιαθλητικο τακλιν του ριξανε δεν λεγεται !!! Βγηκε στο 65' τραυματιας wall_1

Εγω μεσα απο την καρδια μου σας ευχομαι να χασε... ε... να κερδισετε γιατι ειναι νουμια οι Λατσιανοι !!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

αν ειχε φερει ολυμπιακος την ισοπαλια..τωρα θα ειχαμε θεμα με 10 σελιδες απο του προπετες. και προπαντων απο τον ιδρυτη του κωλου.:cool_11:
το καταραμενο επιπεδο.:happy_4:
Αυτο θα ηθελα να μου το εξηγησεις λιγο καλυτερα...

Reaction score
62
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα χιουμοριστικό κατα τ' άλλα θέμα κατέληξε σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς...:sad:

Reaction score
1.213

Δεν κανω εξηγησεις!

Kαλυτερα να δινεις εξηγησεις.....αλλιως να μην χρησιμοποιεις ενα θεμα στη ΔΟΘ..για να περασεις τα παραπονα που ισως εχεις....

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
gio360, θα ήθελα κι εγώ να σε παρακαλέσω με τη σειρά μου να γίνεις σαφής, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που τιθεται θέμα προσωπικής προσβολής.

Το να πετάει κανείς έτσι "ό,τι νάναι" και μετά να αδιαφορεί γι' αυτό που δικαιολογημένα προκάλεσε, δεν είναι συμπεριφορά συζητητή.

Reaction score
0
gio360, θα ήθελα κι εγώ να σε παρακαλέσω με τη σειρά μου να γίνεις σαφής, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που τιθεται θέμα προσωπικής προσβολής.

Το να πετάει κανείς έτσι "ό,τι νάναι" και μετά να αδιαφορεί γι' αυτό που δικαιολογημένα προκάλεσε, δεν είναι συμπεριφορά συζητητή.
Σαφης ημουν.

Reaction score
1.213
Σαφης ημουν.
Nα σου πω κατι ? Δεν ησουν καθολου σαφης....και εχει καταντησει αηδια το θεμα...χωρις να γνωριζω τι προηγουμενα εχετε..η ποιος εχει το δικιο η το αδικο..

Γιατι δεν ανοιγεις ενα θεμα στη αναλογη κατηγορια (ξερεις ποια ειναι...) και πρεπει σωνει και καλα να χαλασεις αυτο το θεμα ?

Reaction score
0
Γιατι δεν ανοιγεις ενα θεμα στη αναλογη κατηγορια (ξερεις ποια ειναι...) και πρεπει σωνει και καλα να χαλασεις αυτο το θεμα ?
Αυτό τώρα δεν το κατάλαβα??????

Υπάρχει ειδική κατηγορία για μπινελίκι και προσωπικές επιθέσεις και προσβολές?

Ανδρέα εύγε για την υπομονή σου.

Reaction score
1.213
Αυτό τώρα δεν το κατάλαβα??????

Υπάρχει ειδική κατηγορία για μπινελίκι και προσωπικές επιθέσεις και προσβολές?

Ανδρέα εύγε για την υπομονή σου.

Αντονυ..εννοεις υπομονη σε σχολια σαν αυτο που μολις εκανα η υπομονη γενικοτερα περι καταστασεων ?

Reaction score
1.213
Ενταξει να το θεσω αλλιως...αν θελει να πεταξει καποιος την μπηχτη του..οποιος και αν ειναι αυτος..και αφου δεν μπορει να το κανει καταπροσωπα η μεσω pm..ας ποσταρει τουλαχιστον στο επιμαχο θεμα που ξεκινησε ο διαπληκτισμος στην επιμαχη κατηγορια..και οχι να πεταει χαρακτηρισμους..σε ασχετα ποστ...και που πρεπει εμεις να ειμαστε υποχρεωμενοι να τα βλεπουμε η να τα διαβαζουμε..

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ουτε και εγω εχω καταλαβει ποια ειναι η σχετικη κατηγορια για προσβολες.
Περα απο αυτα θα ηθελα μια προσωπικη χαρη.
Καθως δεν θυμαμαι να εχω χαρακτηρισει καποιον εδω μεσα-περα απο τα καλαμπουρια- θα ηθελα απο τον φιλο μας να μας πει τον λογο που το εκανε και τι ακριβως εννοει με την φραση "ιδρυτης του κ...."
Ποιος ειναι ο "κ...."?

Υ.Γ.Παιδια, με ολο το συμπαθειο και αυχαριστω και παρα πολυ που σπευσατε , δεν εχω αναγκη απο συμπαρασταση.
Τα καταφερνω μια χαρα μονος μου...ελπιζω:happy_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.690
Members
38.598
Νεότερο μέλος
OCAMI